Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

LaLigassa titaanien taisto mestaruusmahdollisuuksista

FC Barcelona - Atletico Madrid
AOP

Espanjan LaLigassa on käynnissä jännittävä kierros, kun tiivis top-4 pelaa toisiaan vastaan vaikuttaen vahvasti joukkueiden mestaruushaaveisiin.

Viikonloppu lähti käyntiin maukkaista asetelmista. Atlético Madrid, joka johti sarjaa tammikuussa vielä 13 pisteen turvin, oli kärjessä enää 2 pisteen erolla Barcelonaan ja Real Madridiin. Sevilla neljäntenäkin kärkkyi vain 6 pisteen päässä.

Lauantai-iltapäivänä Atlético Madrid ja Barcelona pelasivat viihdyttävän ja maalipaikkarikkaan 0-0 tasapelin. Ottelussa nähtiin niin Lionel Messin henkeä salpaavia juoksuja, kun entisen joukkuekaverin Luis Suarezin hyviä vetoja. Useista paikoista huolimatta, maalivahdit kuitenkin sanoivat viimeisen sanan tässä kamppailussa. Näin Atlético Madrid jatkaa kärjessä ainakin vielä yhden päivän.

Sillä Real Madrid pystyy siirtymään sunnuntai-iltana tasapistein kärkeen, ottelussa Real Madrid – Sevilla. Sevillalla taas on mahdollisuus liittyä mestaruuskamppailuun ottamalla voiton. LaLigassa on enää kolme kierrosta pelattavana tämän jälkeen, joten tämä viikonloppu on erittäin tärkeä mestaruudesta haaveileville jättiläisille.

Real Madrid ja Sevilla lähtevät nälkäisenä otteluun

Vaikka Sevilla on ollut viimevuosina dominantti Eurooppa-liigassa, ei kotimaassa sen rahkeet ole riittäneet mestaruuskamppailuun. Voitto äitienpäivänä toisi joukkueen kuitenkin vain 4-pisteen päähän ykköspaikasta ja voisi herätellä mestaruusunelmia.

Real Madridin voitto taas veisi joukkueen kärkeen ja näin mestaruus olisi Zinédine Zidanen miehistön omissa käsissä. Voitto voisi myös parannella muita haavoja, sillä joukkue tippui Mestarien liigan semifinaalissa Chelseata vastaan keskiviikkona. Jälkimainingeissa valmentaja  Zidanen on huhuttu olevan turhautunut miehistöönsä ja pohtivan jopa lähtöä kesällä.

Vasta tervehtynyt Sergio Ramos on nähtävästi taas sairastuvalla kuten on keskuspakkipari Raphael Varanekin. Ykkösvaihtoehto laitapakin paikalle Dani Carvarjal on niin ikään loukkaantunut. Yleensä hyvin puolustavan Real Madridin joukkueesta saattaakin löytyä yllättäviä rakoja, kun Zidane joutuu taiteilemaan itselleen uuden puolustuslinjan.

Sarjakolmosen ja sarjanelosen kamppailusta odotetaankin jännittävää, sillä molemmilla joukkueilla on suuri motivaatio voiton tuoman 3-pisteen jahtaamiseen.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga