Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Serie A

Italian liigassa saippuaoopperaa – Milanon kuninkaiden sanasota jatkui, Mourinho AS Romaan yllätysliikkeessä

José Mourinho
AOP

Italian liigassa kuhisee ja tapahtuu.

Sunnuntaina Inter Milan kruunattiin liigan voittajaksi ensimmäistä kertaa 11 vuoteen, kun toisena istuva Atlanta tyytyi tasapeliin Sassuloa vastaan. Näin entinen Chelsea valmentaja Antonio Conte vei Inter Milanin mestaruuteen ensimmäisellä yrityksellään, ensimmäisenä valmentajana sitten Jose Mourinhon.

Tämä katkaisi Juventuksen yhdeksän peräkkäisen mestaruuden putken ja lopetti ensimmäisen kauden valmentajan ja seuralegendan Andrea Pirlon kauden pettymykseen.
Ensimmäisten juhlijoiden joukosta löytyi kauden hyvin pelannut mestarijoukkueen Romelu Lukaku, jolla on tilillään 20 maalia ja 10 maaliin johtanutta syöttöä.

Lukaku kuittaili twitterissä, olevansa ”oikean Jumalan kruunaama Milanon kuningas”. Tämä on jatkoa belgialaisen ja Zlatan Ibrahimovichin sanasotaan ja osa Milanon joukkueiden paikalliskamppailun draamaa. Twiitillä viitattiin Ibran vanhempaan ”kuningas” lempinimeen ja hänen tällä kaudella itse brändäämäänsä ”Milanon jumala” lempinimeen.

Parivaljakon keskinäinen kukkoilu on tällä kaudella myös päätynyt kummankin miehen suihkukomentoihin, kun Coppa Italiassa nähtiin Milanon-derby.

Eikä Italian draama suinkaan loppunut tähän, vaan lisää nähtiin Roomassa.

Chelseaakin luotsannutta Mauricio Sarria, povattiin nimittäin jo varmaksi AS Roman uudeksi päävalmentajaksi. Kuitenkin tiistai iltana jalkapallomaailma sai yllättyä, kun peräsimeen nimettiin Tottenhamista vastaikään lähtöpassit saanut Jose Mourinho.

AS Romassa pelaa tällä hetkellä entinen Manchester United -kaksikko Henrikh Mkhitaryan ja Chris Smalling. Eikä heistä kumpikaan oikein tullut toimeen Jose Mourinhon kanssa hänen aikanaan Manchester Unitedin luotsina. Pukuhuoneessa varmasti otettiinkin uutiset Jose Mourinhon nimityksestä ristiriitaisin tuntein.

Milloin Mourinho saapuu Roomaan, on vielä kysymysmerkki. Kuitenkaan hän ei ehdi torstain Euroopan liigan peliin AS Roma – Man Utd. Vaikka Jose ei pääse hakemaan revanssia vanhasta työnantajastaan pääsee Mkhitaryan ja Smalling yrittämään kasvojensa pelastamista, viime viikon 6-2 tappion jäljiltä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Serie A