Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Leicesteriä uhkaa miljoonia maksava uusinta viime vuodelta

James Maddison
AOP

Perjantai-iltana Newcastle United lähes varmisti selviytymisensä Valioliigassa, kun se haki näyttävän 2-4 voiton vieraissa Leicesterissä.

Tämä tarkoittaa, että kolmantena istuva Leicester City joutuu pikkuhiljaa jännittämään Mestarien liiga paikkansa puolesta. Karsiutumiseen tarvitaan top-4 sijoitus, ja viidennellä sijalla oleva West Ham United on enää 5-pisteen päässä, ottelun vähemmän pelanneena.

Leicester Cityn notkahdus onkin varmasti huolenaihe valmentaja Brendan Rodgersille.

Erityisesti, koska viime kaudella niin ikään koko kauden hyvin pelannut Leicester City tippui top-4:stä liigan viimeisellä kierroksella. Näin se menetti myös Mestarien liigan tuomat miljoonat ja paremmat mahdollisuudet houkutella uusia pelaajia.

Newcastle United, joka oli muutama kierros sitten vielä putoamisuhan alla, voi nyt huokaista helpotuksesta. Joukkue on repinyt jo 12-pisteen eron viimeisen putoajan paikkaan. Mutta sitäkin tärkeämmin, Steve Brucen miehistö on löytänyt vireensä loukkaantuneiden Allan Saint-Maximin ja Callum Wilsonin palattua nurmille.

Newcastle Unitedin vastahyökkäyksistä muodostui Leicesterin upottaja

Ottelu lähti Leicesterillä alamäkeen jo ennen alkuvihellystä, kun luottopakki ja puolustuksen organisoija Johnny Evans loukkaantui lämmittelyssä.

Newcastle United aloitti sen sijaan vauhdikkaasti ja antoi heti myrskyvaroituksen Leicesterin puolustukselle. Ensin maalivahtia kokeili puskullaan Federico Fernandez vapaapotku-tilanteesta ja hetkeä myöhemmin Kasper Schmeichel joutui venymään Saint-Maximin vedon eteen.

Kauaa ei kulunut ennen kuin Leicester-puolustuksen virheeseen tarttui Arsenalista lainalla oleva hyvässä vireessä oleva Joe Willock. Nuorukainen riisti pallon puolustaja Caglar Söyüncün jaloista, juoksi maalille ja sijoitti pallon rauhallisesti verkkoon.

Tämän jälkeen Paul Dummet puski – ensimmäisen maalinsa sitten tammikuun 2016 – kulmapotkusta.
Toisella puoliajalla loukkaantumisesta palaava Wilson taituroi kaksi maalia. Ensimmäinen syntyi Matt Ritchien erinomaisesta pitkästä syötöstä, joka vapautti Wilsonin juoksemaan yksin maalille ja ohi Schmeichelin. Toinen maali syntyi Wilsonin ensin vedettyä tolppaan, mutta ehtien ensimmäisenä tyhjän maalin edustalle tippuneeseen irtopalloon.

Leicester yritti vielä päästä mukaan peliin, myöhäisillä Marc Albrightonin ja Kelechi Ineachon maaleilla. Kiri ei kuitenkaan riittänyt kuin 2-4 kotitappioon.

Seuraavaksi Leicester City matkaa sarjakakkosen Manchester Unitedin vieraaksi tiistaina. Newcastle United taas kohtaa ensi perjantaina sarjajohtaja Manchester Cityn.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga