Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

La Liigan kärkipaikka ei maistunut Real Madridille – mestaruuskamppailu pitkittyy

La Liigan kärkipaikka ei maistunut Real Madridille – mestaruuskamppailu pitkittyy
AOP

Real Madridilla oli sunnuntai-iltana mahdollisuus nousta La Liigan kärkipaikalle, mutta Sevilla ei päästänyt Los Blancoseja helpolla. Barcelona ja Atletico Madrid pelasivat lauantaina oman ottelunsa tasan, joten sunnuntaina Realilla oli mahdollisuus nousta liigan kärkipaikalle ja ottaa mestaruus omiin käsiinsä. Tiukassa ottelussa Real ei kuitenkaan onnistunut maalipaikoillaan riittävästi ja lopulta pisteet jaettiin Madridissa.

22. minuutilla Fernando Reges vei vieraat 0–1 johtoon hienolla käännöksellä ja laukauksella Realin boxin sisällä. Real Madrid hallitsi peliä ja loi suurimman osan ottelun maalipaikoista, mutta viimeistely jätti toivomisen varaa. Maalillaan hienosti torjunut Yassine Bounou varmisti myöskin, että punavalkoiset pysyivät mukana ottelussa.

Toisella puoliajalla vaihdosta kentälle tullut Marco Asensio onnistui välittömästi maalinteossa oltuaan kentällä vasta alle minuutin ja tasoitti pelin tarkalla laukauksella.

Pelin lopussa nähtiin kiistanalainen tilanne Real Madridin boxissa. Sevillan kulmapotkusta pallo osui Realin puolustaja Éder Militãon käteen ja VAR tarkastelun jälkeen pallo vietiin yhteentoista metriin. Ivan Rakitic laukoi varmasti pilkulta vieraat jälleen johtoon.

Sevilla luuli jo olevansa turvassa, mutta Real ei luovuttanut. Lisäajan viimeisellä minuutilla Toni Kroosin laukaus otti kimmokkeen Eden Hazardin jalasta ja kotijoukkue onnistui tasoittamaan ottelun loppulukemiksi 2–2.

Tasapeli nosti Real Madridin jälleen Barcelonan ohi toiseksi sarjataulukossa, mutta tulos on eittämättä kuitenkin pettymys madridilaisille. Otettavissa oli sarjan kärkipaikka, joka nyt pysyy kuitenkin Atleticon hallussa. Mahdollisuudet La Liigan mestaruuteen Realilla toki vielä on, mutta se vaatii Atleticolta pistemenetyksiä.

Viikonlopun La Liiga kierrokselta odotettiin jo mahdollisia ratkaisevia tuloksia mestaruuden kannalta. Kun kaikki neljä kärkijoukkuetta pelasivat kuitenkin keskinäisissä otteluissaan tasan, antaa äärimmäisen jännittävä mestaruuskamppailu siis vielä odottaa ratkaisuaan. Sarjataulukossa tilanne on täsmälleen sama kuin ennen kierrosta, mutta mahdollisuudet ovat vielä vaikka mihin. Mitään ei vielä ole ratkaistu ja joukkueet lähtevät viimeisille kolmelle pelikierrokselle varmasti entistä nälkäisempinä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga