Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Barcelona ulkona La Ligan mestaruuskamppailusta – Mestaruus nyt kahden kauppa

Barcelona ulkona mestaruuskamppailusta
AOP

La Ligan toiseksi viimeisellä pelikierroksella ei vielä varmistettu mestaruutta, mutta yksi asia on varma – Barcelona on ulkona mestaruuskamppailusta.

Barcelona hävisi kotonaan karvaasti Celta Vigoa vastaan 1-2 ja samalla se menetti viimeisen toivon La Ligan mestaruuteen. Kolmantena sarjassa olevalla Barcelonalla on pisteitä kasassa nyt 76. Kun pelejä on kuitenkin enää yksi jäljellä, ei se pysty enää kuromaan Atletico Madridin tai Real Madridin etumatkaa kiinni.

Atleticolla oli mahdollisuus varmistaa illan pelissä mestaruus jo itselleen, mutta kun Real Madrid onnistui voittamaan oman ottelunsa, jää mestaruus vielä auki.

Atletico onnistui lopulta nappaamaan kolme tarvitsemaansa pistettä voittamalla kotonaan Osasunan 2-1. Myöhäiset maalit 82. ja 88. minuutilla varmistivat Atleticolle voiton ja vahvan otteen mestaruudesta.

Real Madrid voitti vieraissa Athletic Clubin ja pitää näin myöskin vielä katseensa tiukasti La Ligan mestaruudessa. Kauden viimeiselle pelikierrokselle lähdettäessä Atletico on Real Madridia vain kaksi pistettä edellä. Mikäli Real mielii nostaa mestaruuskannua, pitää sen voittaa kauden viimeinen pelinsä Villarrealia vastaan.

Voittamalla oman viimeisen ottelunsa Atletico varmistaa mestaruuden. Tasapelikin saattaa vielä riittää, mutta silloin mestaruus ratkaistaan maalieron perusteella, joka tällä hetkellä Atleticolla on parempi.

Kauden viimeinen pelikierros pelataan tulevana viikonloppuna. Katseet suuntautuvat kuitenkin sunnuntaille, kun Atletico Madrid kohtaa Valladolidin ja Real Madrid Villarrealin. Ottelut polkaistaan käyntiin sunnuntaina 23.5. kello seitsemän.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga