Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Piiritettyjä busseja ja kuusi maalia – Valioliigassa laitettiin ranttaliksi

Manchester United - Liverpool
AOP

Manchester Unitedin ja Liverpoolin välisessä pelissä nähtiin draamaa koko rahan edestä.

Jo kertaalleen uudelleen aikataulutettu Valioliigan peli oli uhattuna uudestaan. Nimittäin ennen peliä Manchester United fanit osoittivat mieltään toistamiseen joukkuetta omistavaa Glazer perhettä vastaan.

Peli piti pelata jo viime viikolla, mutta silloin koko ottelu täytyi perua mellakoinnin johdosta

Tällä kertaa mellakoinnin aikana yksi Liverpoolin busseista piiritettiin ja se ei päässyt hakemaan pelaajia.

Tukevahko poliisioperaatio kuitenkin takasi, että joukkueen kaksi muuta bussia pääsivät hakemaan pelaajat hotellilta stadionille. Ja näin ollen peli päästiin tällä kertaa pelaamaan. Tosin kovin dramaattisissa tunnelmissa Manchester United fanien mellakoidessa stadionin ulkopuolella.

Draama ei kuitenkaan jäänyt vain stadionin ulkopuolelle. Itse ottelu nimittäin tarjosi roimasti viihdettä ja jännitystä, kun Liverpool haki 2-4 vierasvoiton Manchesterin illassa.

Ottelu oli erityisen tärkeä Jurgen Kloppin Liverpoolille. Sillä siinä missä Manchester Unitedin top-4 sijoitus ja ensi kauden Mestarienliiga-paikka on taattu, Liverpoolilla on vielä ylämäki kiivettävänä.

Voitto kuitenkin toi Liverpoolin jo 4 pisteen päähän neljäntenä olevasta Chelseasta. Liverpool on myös pelannut yhden ottelun lontoolaisia vähemmän, joten kamppailu on yhä auki.

Jurgen Klopp haki ensimmäisen vierasvoittonsa Manchester Unitedista

Peli lähti käyntiin dramaattisesti poliisihelikopterin lentäessä stadionin yläpuolella.

Viime viikon pettymyksen jälkeen, Ole Gunnar Solskjaer pystyi taas peluuttamaan ykkösmiehistöään. Tällä kertaa miehistöstä puuttui vain loukkaantunut puolustuksen johtaja Harry Maguire, jonka puute näkyi myös kentällä.

Manchester Unitedin peli lähti kuitenkin hyvin käyntiin, kun Bruno Fernandesin veto meni Liverpool-puolustaja Nat Phillipsin puskun kautta maaliin.

Phillips pääsi oikomaan mahdollista omaa maaliaan hetkeä myöhemmin. Kulman jälkeen puolustaja piti palloa hyvin ja syötti Diego Jotalle, joka viimeisteli kauniisti.

Juuri ennen puoliaikaa Liverpool sai käännettyä ottelun edukseen. Trent Alexander-Arnold veti erinomaisen vapaapotkun maalin takakulmalle, mistä Robert Firmino pääsi puskemaan sisään. Maali myös katkaisi Firminon 14 ottelun mittaisen kuivan kauden maalin edessä.

Liverpoolin kolmas maali meni Manchester Unitedin huonon pelaamisen piikkiin, kun Fredin sokkona tekemä syöttö katkaistiin. Tämä johti kovaan Alexander-Arnoldin vetoon, jota Dean Henderson ei saanut pidettyä hanskoissaan. Irtopallossa ensimmäisenä oli Firmino illan toisella maalillaan.

Fredin hetkeä myöhemmin tekemä toinen harhasyöttö olisi niin ikään voinut johtaa maaliin, mutta Jotan veto kilpistyi tolpasta.

United pääsi otteluun vielä mukaan hyökkäysvoimallaan, kun hieno liike johti Marcus Rashfordin maaliin.

Kuitenkin heikko puolustaminen koitui joukkueen turmioksi ja Mohammed Salah pääsi kaunistelemaan lukemia pelin loppuminuuteilla.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga