Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Kesän siirtoikkunan halutuimman pelaajan tulevaisuus vieläkin kysymysmerkki

Erling Haaland siirtohuhut
AOP

Kesän siirtomarkkinoiden ehdottomasti yksi mielenkiintoisimmista pelaajista on norjalainen huippulupaus Erling Haaland. Nuorella hyökkääjälupauksella on ikää vasta 20-vuotta ja takana vahva kausi Saksan Bundesliigassa. Borussia Dortmundia seuratasolla edustava Haaland on iskenyt kauden aikana jo 37 maalia. Dortmundilla on takana vahvat viikot liigassa ja se on nyt sarjataulukossa neljäntenä.

Mediassa on kuitenkin spekuloitu, että mikäli Dortmund ei onnistu varmistamaan itselleen ensi kaudeksi Mestarien liiga paikkaa, voisi Haaland olla halukas siirtymään uuteen seuraan.

Ottajia nuorelle norjalaiselle löytyisi vino pino, mutta halvalla hyökkääjä ei irtoa. Dortmundin on nimittäin huhuttu asettaneen norjalaiselle jopa 180 miljoonan euron hintalapun. Norjalaisen nykyisessä sopimuksessa on 75 miljoonan euron ulosostopykälä, joka kuitenkin aktivoituu vasta ensi kesänä.

Haalandin vakuuttavat näytöt Bundesliigassa eivät ole jääneet Euroopan suurseuroilta huomaamatta. Ainakin Chelsea, Manchester City, Real Madrid sekä Barcelona ovat nimittäin ilmaisseet kiinnostuksensa hyökkääjää kohtaan. Haalandin manageri Mino Raiolan on kerrottu tavanneen niin Barcelonan kuin Real Madridinkin edustajia siirtoa koskien, mutta mitään varmaa ei ole vielä raportoitu. Raiolan tiedetään ruokkivan spekulaatioita edustamiensa pelaajien ympärillä usein, joten reissu Espanjaan ei välttämättä ole muuta kuin mediatemppu. Barcelonan on kuitenkin huhuttu tehneen norjalaisesta tarjous, mutta nähtäväksi jää, onko Dortmund valmis luopumaan hyökkääjätähdestään millään hinnalla.

On toki myös mahdollista, että Haaland jatkaa nykyisessä seurassaan Dortmundissa vielä ensi kauden. Haalandin sopimuksen ulosostopykälä aktivoituu tosiaan vasta kesällä 2022 ja seura on ilmaissut halukkuutensa pitää norjalainen ainakin siihen asti. Borussia Dortmundin toimitusjohtaja Hans-Joachim Watzke onkin sanonut, että Haaland pysyisi seurassa ainakin vielä ensi kauden. ”Minulla on selkeä oletus, että Erling Haaland pelaa kanssamme ensi kaudella.”

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset