Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Crystal Palace jahtaa Chelsean seuralegendaa – Toisen legendan ura loppumassa?

Frank Lampard
AOP

Suomeakin valmentaneen 73-vuotiaan Roy Hodgsonin valmentajan ura saattaa olla loppumassa tähän kauteen.

Roy Hodgsonilla on takanaan pitkä ura, jonka aikana hän on valmentanut niin Sveitsin, Suomen kuin Englanninkin maajoukkueita. Tämän lisäksi hän on valmentanut huippujoukkueita kuten Inter Milania ja Liverpoolia.

Vuodesta 2017 lähtien mies on ollut Crystal Palacen peräsimessä ja rikkonut muun muassa Valioliigan vanhimman valmentajan ennätyksen kaudella 2018-2019. Samalla kaudella Crystal Palace rikkoi myös yhden kauden piste ennätyksensä keräämällä 49 pistettä, joka riitti 12. sijaan Valioliigassa.

Hodgsonin onkin kerännyt viime vuosina mainetta valmentajana, joka on saanut joukkueistaan enemmän irti, kun pelaajakalusto antaisi olettaa.

Tämän kauden päätteeksi miehen sopimus kuitenkin päättyy, ja mitä todennäköisemmin valmentaja siirtyy eläkkeelle tai muihin tehtäviin.

Crystal Palacen tähtäimessä Chelseasta potkut saanut Frank Lampard

Hieman yllättäen Hodgsonin seuraajaksi on alettu huhuamaan Chelsean seuralegenda Frank Lampardia.

Lampard sai Chelseasta potkut kesken kautta, joukkueen pudottua 9. sijalle. Hänen korvaajansa Tomas Tuchel taas on vienyt joukkueen jo 3. sijalle ja Mestarienliigan finaaliin.

Lampard on kuitenkin vielä hiomaton timantti ja varmasti kehittynyt valmentajakausillaan Derbyssä ja Chelseassa. Tämän lisäksi valmentajan välit Chelseaan ovat huhujen mukaan hyvät potkuista huolimatta.

Lähteet uskovatkin, että mies saattaisi pystyä houkuttelemaan mukanaan nuoren Chelsea parivaljakon Tammy Abrahamin ja Billy Gilmourin. Sillä kumpikaan pelaajista ei näyttäisi olevan osa Tomas Tuchelin ensi kauden suunnitelmia. Erityisesti Abraham olisi tärkeä vahvistus ja saattaisi olla ratkaisu Crystal Palacen maalinteko ongelmiin.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset