Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Valioliigassa taas rasismikohu – Sosiaalisen median yhtiöt voivat kohdata miljardien sakot uuden lain johdosta

Fred
AOP

Torstai-iltana Valioliigassa pelattiin maalirikas ottelu Manchester United – Liverpool. Jälkimainingeissa Manhcester Unitedin Fred kuitenkin joutui rasismiviestittelyn uhriksi.

Torstai-illan ottelu alkoi dramaattisista asetelmista, kun stadionia ympäröi mellakoivat Manhcester United fanit. Fanit osoittivat mieltään ennen kaikkea joukkueen omistavaa Glazer perhettä ja heidän aikaisempia European Super League sympatioita vastaan.

Itse peli oli viihdyttävä ja päätyi maalirikkaasti 2-4 Liverpoolin eduksi, mutta Manchester Unitedin huono ilta ei loppunut tähän. Sen sijaan Manchesterin keskikenttäpelaaja Fred alkoi saamaan rasistista häirintää Instagramissa ottelun jälkeen.

Ongelma on ollut tuttu tällä kaudella, ja joukkueen monet muutkin pelaajat ovat joutuneet kärsimään törkeistä viesteistä.

Rasismia vastaan taistellakseen Valioliigan joukkueet pitivät äskettäin muun muassa neljän päivän sosiaalisen median boikotin. Tarkoituksenaan painostaa sosiaalisen median jättejä puuttumaan rasistiseen käytökseen.

Tämän lisäksi Englannin lainsäätäjät läpäisivät keskiviikkona lain, jossa sosiaalisen median toimijoita voi sakottaa, jos solvaavaa kommentointia ei siivota nopeasti. Lain mukaan sosiaalisen median jäteiltä voitaisiin vaatia jopa miljardien korvauksia, jos huonoa käytöstä ei saada suitsittua pois.

Lähiviikkoina selviääkin, miten yritykset reagoivat uuteen lakiin.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga