Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Bundesliiga

Joel Pohjanpalolta herrasmiehen reaktio maajoukkuekaveria vastaan

Joel Pohjanpalo ja Lukas Hradecky
AOP

Lauantai-iltana Bundesliigassa nähtiin suomalaisittain mielenkiintoinen ottelu, kun Lukas Hradeckyn Leverkusen kohtasi kotonaan Joel Pohjanpalon Union Berlinin. Tasaväkisessä ottelussa pisteet tasattiin lopulta 1-1 lopputuloksen myötä. Suomalaisten taistossa Pohjanpalo veti tällä kertaa pidemmän korren ja onnistui maalinteossakin Hradeckya vastaan.

Hradecky sai olla ensimmäisen puoliajan maalillaan suhteellisen rauhassa ja Leverkusen vastasi ottelun avausmaalista. 23. minuutilla Florian Wirtz viimeisteli tolpan juurelta pallon Union Berlinin maalivahti Andreas Luthen taakse.

Pohjanpalo aloitti ottelun tällä kertaa vaihtopenkin puolelta, mutta pääsi toisella puoliajalla tositoimiin. Kauaa hyökkääjä ei kerennyt kentällä olla, kun maaliverkot jo soivat. Sheraldo Becker antoi sivurajan tuntumasta vapaapotkun ja Pohjanpalo pääsi puskemaan pallon kohti maalia. Hradecky oli kuitenkin hyvin tilanteessa mukana ja onnistui torjumaan puskun. Pallo palasi torjunnasta kuitenkin pelattavaksi ja Pohjanpalo oli irtopallossa ensimmäisenä ja laukoi sen voimalla maalin kattoon.

Pohjanpalo pelaa Leverkusenista lainalla Union Berlinissä ja onnistui siis maalinteossa omistajaseuraansa vastaan. Jalkapallon kirjoittamattoman säännön mukaan pelaajat harvoin tuulettavat maalejaan entisiä seurojaan vastaan ja herrasmiehen elkein myös Pohjanpalo siis juhli maaliaan maltillisesti. Omistajaseuran lisäksi maali tuli myös maajoukkuekaveri Hradeckya vastaan, joten Pohjanpalon reaktio maaliin oli näin molempia kunnioittava.

Union Berlinin puolustuspeli toimi koko pelin hienosti, eikä Leverkusen päässyt riittävästi maalipaikoille. Tasapeli on kuitenkin molemmille joukkueille riittävän hyvä tulos. Union Berlin pääsee taistelemaan Konferenssiliigapaikasta kauden viimeisessä ottelussaan, kun se saa vieraakseen RB Leipzigin. Leverkusen taas varmisti tasapelillä oman europaikkansa, joten Hradeckyn joukkue saa pelata viimeisen ottelunsa melko panoksetta.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Bundesliiga