Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Bundesliiga

Niklas Moisander jättää Werder Bremenin synkissä tunnelmissa

Niklas Moisander jättää Werder Bremenin
AOP

Suomen maajoukkueen entinen pelaaja Niklas Moisander jättää saksalaisseura Werder Bremenin. Moisanderin sopimus Bremenissä päättyi tämän kauden loppuun.

Moisander toimi viimeiset kaksi kautta joukkueen kapteenina ja pelasi seurassa yhteensä 142 ottelua, joista 125 ottelua Bundesliigaa. Maaleja Moisander viimeisteli näissä otteluissa kolme.

Yhteensä viisi kautta seurassa pelanneen Moisanderin jäähyväiset sujuivat kuitenkin synkissä tunnelmissa. Bremenin 4-2 tappio kauden viimeisessä ottelussa Borussia Mönchengladbachille varmisti seuran putoamisen Bundesliigasta. Werder Bremen tasiteli tiukasti putoamiskamppailussa, mutta loppukauden heikot esitykset varmistivat joukkueelle vasta 17. sijoituksen ja putoamisen sarjatasoa alemmas 2. Bundesliigaan. Maineikas seura on pelannut Bundesliigassa viimeiset 41 vuotta, joten putoaminen oli niin pelaajille kuin faneillekin suuri shokki.

Moisander summasi lähtöfiiliksiään Werder Bremenin sivuilla näin: “Lauantai oli urani kamalin päivä. Haluamme pyytää anteeksi seuralta, faneilta ja koko kaupungilta. Totta kai toivoin, että lähtöni seurasta olisi tapahtunut toisenlaisissa tunnelmissa. Vietin täällä viisi vuotta ja nautin suurimmasta osasta tuosta ajasta.”

“Haluan toivottaa kaikille Werder Bremenissä kaikkea hyvää ja toivottavasti seura nousee takaisin Bundesliigaan mahdollisimman nopeasti. Werder Bremen on upea seura ja olen erittäin ylpeä, että olen saanut olla osa sitä ja saanut mahdollisuuden johtaa joukkuetta kapteenina.”

35-vuotias Moisander ei ole itse vielä kommentoinut jatkosuunitelmiaan, joten nähtäväksi jää, missä turkulaislähtöinen Moisander nähdään seuraavaksi.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Bundesliiga