Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Veikkausliiga

Veikkausliigassa kyseenalainen temppu nuorelta FC Hongan hyökkääjältä

FC Honka - Inter Turku
AOP

Perjantai-illan Veikkausliigassa nähtiin tapahtumarikas ottelu Espoossa, kun FC Honka isännöi Inter Turkua.

Avausjaksolla nähtiin tasaista vääntöä. Tilastoiden puolesta Honka vei ensimmäisen puoliajan ja joukkueella oli myös ensimmäisen kolmevarttisen vaarallisin maalipaikka. Niklas Pyyhtiä tulitti kuudentoista tuntumasta pallon Interin maalin ylärimaan. Tämän lähemmäs ei maalintekoa kuitenkaan päästy, joten tauolle lähdettiin 0-0 lukemissa.

Inter aloitti toisen puoliajan tulisesti ja vei pallon välittömästi Hongan puolustusalueelle. Noah Nurmi keskitti pallon sivurajan tuntumasta maalia kohti ja joukkueen kapteeni Timo Furuholm pääsi iskemään kauden avausmaalinsa 47. minuutilla, vieden Interin samalla 0-1 johtoon.

Hetkeä myöhemmin Hongan nuori toppari Ville Koski torppaa pieneen läpiajoon päässeen Inter hyökkääjä Benjamin Källmannin kumoon kuudentoista sisällä ja pallon vietiin 63. minuutilla pilkulle. Hongan maalivahti Tim Murrey on hyvin mukana tilanteessa, mutta Martti Haukiojan laukaus on yksinkertaisesti liian voimakas ja painuu Hongan verkkoon.

Inter otti toisella puoliajalla vahvasti pelin haltuunsa ja kävi lähellä maalintekoakin muutamaan otteeseen. Hongan kamppailu pelissä mukana pysymiseen hankaloitui entisestään, kun 72. minuutilla Edmund Arko-Mensah ajettiin toisella varoituksella kentältä ulos.

Alivoimalla pelannut Honka pääsi maalin päähän, kun Lucas Kaufmann laukoi kyseenalaisen pilkkutuomion jälkeen pallon Interin maaliin. Läpiajoon päässyt Otso Koskinen kaatui Interin kuudentoista sisällä ja pallo vietiin ottelussa jo toistamiseen yhteentoista metriin. Inter-pakki Nurmi sai tilanteesta varoituksen, vaikka kontaktia tilanteessa ei näyttänyt olleen. Interin maalivahti Henrik Moisander aavisti oikeaan kulmaan ja sai kätensä laukauksen väliin, mutta ei aivan riittävästi ja pallo vieri maaliin.

Ottelun jälkeen Koskinen myönsi lisänneensä kaatumiseensa hieman värikynää. “Mä tunsin sen kontaktin tosi pienesti niin mä menin maihin, pilkku siit sit tuli.”

Voitolla Inter nousee, ainakin hetkellisesti, sarjan kärkeen. 4 peliä pelanneella joukkueella on nyt 9 pistettä kasassa, kun taas Hongalla on nyt neljästä pelaamastaan ottelusta kerättynä vain 3 pistettä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Veikkausliiga