Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Veikkausliiga

Riskin veljekset tulessa Veikkausliigassa – “He ovat tappavan tehokkaita”

Riku ja Roope Riski
AOP

Uusi viikko pyöräytettiin käyntiin maanantaina mielenkiintoisella Veikkausliigan ottelulla HJK:n ja FC Lahden välillä. Tiukassa kamppailussa HJK hallitsi, mutta showsta vastasivat tällä kertaa Riskin veljekset. Niin Riku kuin Roopekin onnistuivat maalinteossa ja viimeistelivät HJK:lle 2-0 kotivoiton.

HJK hallitsi palloa Lahden puolustuspäässä suurimman osan pelistä. Lahti valui alas, eikä päässyt kovinkaan vaarallisesti haastamaan HJK:n puolustusta. HJK:n Filip Valencic pääsi kokeilemaan muutamaankin otteeseen noin 20 metristä, mutta Lahden maalivahti Antonio Reguero oli maalillaan hyvässä vireessä. Muutama loistovenytys piti Lahden mukana pelissä ensimmäisellä puoliajalla.

Riskin veljeksistä maalinteon aloitti ensimmäisenä isoveli Riku. Riski sai pallon Valencicilta ja narrautti Lahden puolustuksen ulos tilanteesta helposti yhdellä kosketuksella ja laukoi pallon tarkasti maalin takakulmaan. Ottelussa hienosti torjunut Reguero oli laukauksen edessä voimaton eikä pystynyt sitä pysäyttämään. Maali oli Riku Riskin kauden ensimmäinen.

Tappioasemassa olleen Lahden oli pakko lähteä avaamaan peliään ja prässätä aktiivisemmin. Lahtelaiset saivatkin paremmin painetta HJK:n päätyyn pelin lopussa, mutta loppukiri alkoi liian myöhään, eikä joukkue saanut aikaan tarvitsemaansa maalia.

Varsinaisen peliajan viimeisellä minuutilla Roope Riski tuplasi vielä isäntien johdon tarkalla sijoituksella. Riski sai pallon Regueron puskusta ja laittoi sen tarkasti takakulmaan. Maali on Roopelle kauden toinen.

Lahden maalivahti Reguero kehui ottelun jälkeen HJK:n pelaajia: “HJK:lla on paljon henkilökohtaista taitoa ja he osaavat hyödyntää sitä. Heillä ei ollut montaa maalintekopaikkaa, mutta he hyödynsivät mahdollisuutensa ja onnistuivat maalinteossa.”

Voitolla HJK nousee 10 pisteellä nyt sarjakärkeen Inter Turun ohitse.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Veikkausliiga