Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Maalivahti ratkaisi ennennäkemättömästi lisäajalla!– Alisson: ”Kaikkea ei voi selittää”

West Bromwich Albion vs Liverpool FC
AOP

Liverpoolin haaveet Mestarienliigasta säilyivät ehjinä lisäajan maalilla, kun Valioliigaottelu West Bromwich Albionia vastaan päättyi lukemin 2-1.

Tiukkaan kamppaillussa ottelussa tehtiin historiaa, kun pelin viimeisessä tilanteessa Alisson Becker nousi vastustajan boxiin ja puski maalin kuin kokeneempikin hyökkääjä. Maali tarkoitti, että Liverpool sai pelistä kolme pistettä ja top-4 sijoitus pysyy heidän omissa käsissään.

Maali myös loi omaa historiaansa. Tämä nimittäin oli ensimmäinen kerta, kun Liverpool-maalivahti on laittanut pallon vastustajan verkkoihin joukkueen historian aikana. Ja historiaa vuonna 1892 perustetulla Liverpoolilla riittääkin.

Ei siis ollut ihme, että Alisson oli kovin tunteellinen ottelun jälkeen. Hän omisti maalin aikaisemmin kaudella menehtyneelle isälleen, ja oli selkeästi yhä itsekin yllättynyt pelin ratkaisevasta puskustaan. Pelin jälkeen mies sanoikin, että kaikkia maaleja ei voi selittää ja kiitti Jumalaa.

Myös Twitter puhkesi riemuun maalin jäljiltä, moni fani toivoen Allissonista ratkaisua omien joukkueidensa hyökkäys ongelmiin. Eikä ihme, sillä pusku Trent Alexander-Arnoldin kulmapotkusta oli ehdottomasti maailmanluokan maali.

Tulos tarkoittaa, että Liverpool on pisteen neljäntenä majailevaa Chelseata perässä ja kolmen pisteen päässä kolmantena olevasta Leicesteristä.

Koska Leicester ja Chelsea kohtaavat vielä toisensa, vähintäänkin toinen joukkueista tiputtaa pisteitä. Tämä tarkoittaa, että voittamalla viimeiset kaksi peliään, Liverpool tulee karsiutumaan seuraavan kauden Mestarienliigaan.

Liverpool ei tehnyt urakasta itselleen helppoa

Liverpool ei ole tehnyt itselleen monia palveluksia tällä kaudella ja tälläkin kertaa joukkue pääsi työskentelemään koko rahan edestä.

West Bromwich Albion nimittäin meni yllättäen johtoon, kun Hal Robson-Kanu juhli ensimmäistä Valioliigastarttiaan sitten vuoden 2017, laittamalla pallon ulkosyrjällä maaliin.

Liverpool otti pelin haltuunsa, mutta West Bromwich Albion puolusti organisoidusti usein koko joukkueen pakkautuen omalle puoliskolleen.

33. minuutilla Mohammed Salah kuitenkin löysi tarpeeksi tilaa laittaakseen matalan pallon tolpan vierestä ohi hyvin torjuneen Sam Johnstonen. Salahin kauden 22. maali tarkoittaa, että egyptiläinen on tasamaaleissa Valioliigan Kultaista kenkää jahtaavan Harry Kanen kanssa.

West Brom kuitenkin jatkoi Liverpoolin turhauttamista aina viimeisille minuuteille saakka, kun Robert Firminon veto kilpistyi tolpasta ja Sadio Manen maali hylättiin paitsion takia.

Alissonin taianomainen maali lisäajalla kuitenkin takaa, että top-4 sijoitus on yhä Liverpoolin omissa käsissä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga