Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Tottenham olisi voinut tehdä helposti viisi maalia lisää – vastustajan valmentaja: ”meidän pelistä puuttui kaikenlaista”

Tottenham Hotspur vs Wolverhampton Wanderers
AOP

Valioliigan ottelussa Tottenham Hotspurs – Wolverhampton Wanderers, lontoolaiset vetivät pidemmän korren lukemin 2-0.

Tottenhamissa ylimenokauden ykkösjoukkueen valmentajana toimiva Ryan Mason voikin olla tyytyväinen tulokseen ja esitykseen. Mies on Valioliigan historian nuorin valmentaja 29-vuotiaana ja johtaa joukkuetta Jose Mourinhon potkujen jäljiltä.

Masonin isoja muutoksia joukkueeseen on ollut Gareth Balen ja Dele Allin uudelleen esittely ykkösmiehistöön. Tällä kertaa erityisesti Alli oli hyvin pelissä mukana, loi tilanteita ja oli lähellä maaliakin.

Tottenhamin 24 vedosta, 13 oli maalia kohti ja lukemat olisivat voineet olla rumemmatkin.

Kuitenkin voitto oli Tottenham Hotspursille erityisen tärkeä, sillä se nosti joukkueen 6. sijalle. Tämä tarkoittaisi ainakin Eurooppa-liigan pelejä ensi kaudelle. Tämä ei toki ole mitä seurajohdossa toivottiin, mutta olisi sentään jonkinlainen lohdutus huonon kauden päätteeksi.

Tottenham Hotspurs oli pelituulella ja maalipaikkoja riitti kummassakin päässä

Vaikka Tottenham hallitsi peliä pitkiäkin jaksoja, teki Wolves vaarallisia vastahyökkäyksiä. Vetojakin Wolveskin sai aikaiseksi 15, mutta näistä vain 3 oli maalia kohti.

Peli olikin tapahtumarikas, vaikka viimeistely ei ollut huipputasoa. Ottelun jälkeen Wolves valmentaja Nuno Espirito Santos valittelikin, että joukkueelta puuttui niin vainoa maalin edessä kuin organisaatiota omassa puolustamisessa.

Harry Kane näytti uhalta läpi ottelun. Pelin alussa miehen laukaus kaukaa kimposi tolpan kautta ulos, ja Dele Alli seurasi mallia hetkeä myöhemmin.

Puoliajan lopussa Kane kuitenkin laittoi pallon rauhallisesti maaliin Pierre-Emile Hojbjergin syötöstä. Toisella puoliajalla Hojberg laittoi itsekin pallon maaliin, kun Rui Patricio torjui Gareth Balen vedon miehen eteen.

Lukemat olisivat voineet muuttua nopeasti rumemmiksi, jos hyvin puolustanut Conor Coady ei olisi siivonnut palloa maaliviivalta kahdesti.

Wolvesillakin oli mahdollisuuksia vastahyökkäyksistä, mutta ilman loukkaantunutta Raul Jimeneziä maaleja ei näytä tahtovan syntyä. Isolla rahalla siirtynyt 18-vuotias Fabio Silva muun muassa hukkasi kolme kelvollista maalintekopaikkaa. Roman Saiss ja Adama Traore niin ikään olivat tälle kaudelle tyypilliseen tapaan tuhlailevia maalin edessä.

Wolves onkin tehnyt tällä kaudella 5. vähiten maaleja koko liigassa.

Seuraavaksi Tottenham kohtaa Aston Villan keskiviikkona ennen liigan viimeistä peliä Leicesteriä vastaan sunnuntaina.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga