Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Arsenal vaihtamassa omistajia kesällä? – Ensimmäinen vastaus: ”Me emme rahaa tarvitse”

Arsenal
AOP

Spotifyn omistaja Daniel Ek on ilmaissut halunsa ostaa Arsenalin yhdessä seuralegendojen kanssa.

Daniel Ek ilmaisi mielenkiintonsa Arsenalin ostamiseen European Super Leaguen (ESL) jälkeisessä sekamelskassa. Arsenal oli yksi kuudesta englantilaisesta joukkueesta, joka halusi irtautua englantilaisesta jalkapallopyramidista.

ESL:ssä joukkueet olisivat pysyneet samoina. Näin ollen joukkueiden ei olisi täytynyt pelätä tippumisia tai karsiutumisia ja ne olisivat voineet maksimoida voittonsa.

Kaikki englantilaiset joukkueet vetäytyivät liigasta kuitenkin nopeasti, kun fanit ryhtyivät osoittamaan vahvasti mieltään tällaisia järjestelyjä vastaan.

Ennen kaikkea useiden joukkueiden fanit ovat kyllästyneet kokemaansa omistajien loputtomaan rahanhimoon. Erityisen paha tilanne on muun muassa juuri Arsenalissa, missä fanit ovat muutenkin olleet tyytymättömiä omistajaperhe Kroenkejen toimiin, huonoihin tuloksiin ja iäti kallistuviin lippujen hintoihin.

Myös Manchester Unitedissa on kuohunut paljon, mikä näkyi ennen Manchester United – Liverpool peliä mellakoiden muodossa.

Miljardööri Daniel Ek, ilmoittikin haluavansa ostaa joukkueen ja tuoda fanit vahvemmin mukaan seuran päätöksen tekoon. Ek on sanonut olleensa Arsenal fani lapsesta saakka.

Tarjoustaan tukemaan hän toi kaartin Arsenal-legendoja ja kertoi haluavansa: ”tuoda joukkueen DNA:n takaisin”.

Ensimmäisen tarjouksen tekijöiden joukossa olikin Ekin lisäksi muun muassa Thierry Henry, Daniel Bergkamp ja Patrick Viera.

Kroenken perhe kuitenkin kieltäytyi tarjouksesta kuulemma vastaten Daniel Ekille, että perhe ei tarvitse rahaa. Ek kuitenkin ilmoitti olevansa yhä kiinnostunut joukkueen ostosta, jos tilanne joskus muuttuu.

Kesällä voimmekin hyvin nähdä vielä uuden tarjouksen ja mahdollisesti Kroenken perheen valtakauden lopun. Ja mahdollisesti Arsenalin uudelleenrakentamisen tuoreiden omistajien johdolla.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga