Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

West Hamin Mestarienliiga-toiveet varmaankin ohi – Moyes: ”Olen hieman pettynyt”

David Moyes
AOP

Brighton Hove & Albionin ja West Hamin välinen kamppailu päätyi 1-1 tasapeliin, käytännössä murskaten West Hamin toiveet top-4 sijoituksesta.

Viime kaudella 16. sijalle päätynyt West Ham on pelannut hyvän kauden. Erityisesti Jesse Lingardin siirryttyä joukkueeseen lainalle tammikuussa Manhcester Unitedista.

Joukkue olikin villinä hevosena mukana kamppailusta kärkinelikon paikoista. Lauantai-illan ottelu kuitenkin laittoi todennäköisesti lopun näille toiveille ja samalla ensi kauden Mestarienliigan peleille. Ottelun jälkeen David Moyes kommentoi olevansa hieman pettynyt peliin, mutta olevansa iloinen, että Eurooppa-liigan paikka on yhä mahdollinen.

6. sijalla olevaa West Hamia jahtaa nyt pelin vähemmän pelanneina, ja vain kolmen pisteen päässä niin Tottenham Hotspurs (7.) kuin Everton (8.). Ottaen huomioon West Hamin viime pelien heikon vireen, toiveet Mestarienliigasta ovatkin muuttuneet toiveiksi mistä tahansa Euroopan peleistä. Tähän kuitenkin tarvittaisiin vähintään seitsemäs sija liigassa.

Brighton pitää 17. paikkansa, mutta Fulhamin tiputtua jo liigasta, on turvassa.

Kumpikaan joukkue ei tahtonut löytää maaleja

Pelissä nähtiin useampiakin mahdollisuuksia. West Hamin Craig Dawson ja Tomas Soucek kumpikin puskivat pelin aikaisilla minuuteilla hyvistä paikoista ohi maalin.

Maali-ilottelua pelistä ei kuitenkaan muodostunut. Sen sijaan Ensimmäinen maali syntyi 84. minuutilla kun Danny Welbeck juoksi itsensä vapaaksi ja nosti pallon yli Lukasz Fabianskin. Maali oli miehen uran 50. Valioliigassa.

Vaihdosta tullut Said Benrahma kuitenkin toi joukkueelle pisteen komealla kierteisellä vedolla.

Seuraavaksi Brighton Hove & Albion kohtaa Manchester Cityn kotonaan tiistaina. Ottelun panokset ovat alhaiset, sillä Manchester City on jo varmistanut mestaruutensa.

West Ham taas matkustaa keskiviikkona jo tippuneen West Bromin vieraaksi. West Hamin pitääkin löytää voittamisen resepti kauden viimeisiin peleihin, jos joukkue halajaa Eurooppaan ensi kaudella.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga