Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Ronald Koeman saamassa lähtöpassit Barcelonasta – Mahdollinen seuraaja Barcelonan seuralegenda

Ronald Koeman saamassa lähtöpassit
AOP

Barcelonan kausi on ollut vähintäänkin haastava – Viemäristä alas valunut toivo La Ligan mestaruudesta sekä katkera putoaminen Mestarien liigasta Paris Saint Germainille. Copa del Reyn mestaruuden Barcelona onnistui voittamaan, mutta pettymysten rinnalla se ei tällä hetkellä seuraa kovinkaan paljoa lämmitä.

Ronald Koeman on epäilemättä tehnyt paljon hyvää työtä Barcelonan managerina, mutta onko pesti osoittautunut kuitenkin liian suureksi hollantilaiselle? Barcelonan nykyinen presidentti Joan Laporta ei valinnut Koemania tehtävään ja joukkueen huonojen esitysten perusteella, on syytä uskoa, ettei hollantilainen jatka tehtävässään enää ensi kaudella.

Mutta kuka korvaisi Koemanin Barcelonan peräsimessä? Liverpool manageri Jurgen Klopp olisi seuran “unelmakandidaatti”, mutta saksalainen ei ole saatavilla. Julian Nagelsmann sekä Hansi Flick herättivät myöskin Barcelonan kiinnostuksen, mutta molemmilla on jo uusi pesti ensi kaudelle taskussaan.

Barcelonan seuralegenda Xavi Hernandez on myöskin liitetty vahvasti pestiin. Entinen Barcan keskikenttätaituri kuvattiin vastikään Barcelonassa, mutta espanjalainen vastasi huhuihin ympäri pyöreästi: “En tiedä mistään huhuista mitään, olen täällä vain lomalla.”

Barcelona on pelannut tällä kaudella myös hyvää futista ja Koeman on tehnyt joukkueen peräsimessä paljon hyvää, mutta lopulta käteen ei jäänyt paljoakaan. Se tuntuu olleen Barcelonan trendi tällä kaudella – erityisesti isoissa, tärkeissä ja ratkaisevissa otteluissa, Koeman ei ole saanut joukkueesta irti sitä viimeistä tarvittavaa vaihdetta.

Barcelona tuskin irtosanoo Koemania ilman varmaa korvaajaa, joten nähtäväksi jää kuka joukkuetta luotsaa ensi kaudella. Kun Barcelonan tähden Lionel Messinkin tulevaisuus on vielä avoinna, voi seuralla olla edessään suuria muutoksia ensi kaudella. Joukkueella on La Liga kautta vielä yksi ottelu jäljellä, jonka jälkeen varmasti saadaan varmistuksia niin Messin kuin Koemaninkin tilanteeseen.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga