Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Veikkausliiga

Ruma taklaus Veikkausliigassa – Haka hyödynsi miesylivoiman ja avasi kauden pistesaldonsa

IFK Mariehamn - FC Haka
AOP

Haka kävi napsimassa kauden avauspisteensä Ahvenanmaalta IFK Mariehamnin vieraana. Ylivoimalla toisen puoliajan pelannut Haka oli ottanut opiksi aiemmista peleistään ja lähti otteluun aktiivisempana. Haka prässäsi korkealta, eikä IFK onnistunut murtamaan prässiä tai vapautumaan siitä hyviin hyökkäyksiin.

Loukkaantumisista kärsinyt IFK lähti otteluun hieman unisena, mutta sai koneensa lopulta paremmin käyntiin. Reilun kympin pelin jälkeen IFK onnistui jopa laittamaan pallon maaliin, mutta Haka puolustus pelasi tilanteessa kuitenkin ovelasti IFK hyökkääjän paitsion puolelle ja peliä jatkettiin 0-0 lukemista.

IFK:n aloituskokoonpanoon palannut Mikko Sumusalo oli yksi ottelun ratkaisseista pelaajista – vaan ei positiivisessa mielessä. Aivan ensimmäisen puoliajan viimeisillä minuuteilla Sumusalo liukuu hurjan näköisesti nappulat edellä Hakan kapteeni Jacon Bushuen jaloille ja lentää suoralla punaisella suihkun puolelle.

Haka oli ottelussa jo valmiiksi ensimmäisellä puoliajalla kuskin paikalla ja Sumusalon ulosajon myötä asetelmat vahvistuivat entisestään toisella puoliajalla.

Haka sai maalihanansa auki 60. minuutin pelin jälkeen kun Luiyi de Lucas puski vieraat johtoon. Maximus Tainio antoi vapaapotkusta loistopallon maalia kohden ja ilmatilaa suvereenisti hallinnut de Lucas pääsi puskemaan pallon maaliin.

Noin kymmenen minuuttia myöhemmin Janne-Pekka Laine tuplasi vieraiden johdon. Kova laukaus kuudentoista tuntumasta otti kimmokkeen IFK puolustajasta ja painui maaliin ohi voimattoman IFK maalivahti Oskar Forsmanin.

Lisäajan kolmannella minuutilla Andrija Bošnjak kaunisteli vielä voittolukemia ja viimeisteli vieraiden kolmannen osuman pilkulta.

Miehen ylivoimalla pelannut Haka oli vakuuttava ja ansaitsi voittonsa. Alivoimalla IFK ei onnistunut vastaamaan Hakan painostukseen ja joutuu tyytymän kauden toiseen tappioon. Hakalle voitto tietää pistesaldon avausta ja poistumista nollakerhosta. Ensi viikonloppuna Haka lähtee hakemaan jatkoa voitollen KuPS:an vieraana kun IFK taas pyrkii katkaisemaan nyt kahden ottelun pituisen tappiollisen putkensa kotonaan FC Lahtea vastaa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Veikkausliiga