Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Atletico Madrid on La Ligan mestari! – Barcelona hylkiö ratkaisi mestaruuden

Atletico Madrid
AOP

Atletico Madrid on La Ligan tuore mestari. Äärimmäisen jännittävä mestaruuskamppailu venyi aivan kauden viimeisille minuuteille asti. Atletico piti sarjan kärkipaikkaa visusti hallussaan pitkään, mutta mestaruuden se onnistui varmistamaan vasta kauden viimeisessä pelissä.

Viimeiselle ottelukierrokselle lähdettäessä asetelmat olivat mitä maukkaimmat – Liigan kärkipaikaa piti Atletico Madrid 83 pisteellä ja kahden pisteen päässä takana väijyi Real Madrid. Molemmilla joukkueilla oli mahdollisuus mestaruuteen, mutta Atleticolla oli etulyöntiasema. Voittamalla oman viimeisen ottelunsa se varmisti itselleen mestarin tittelin. Diego Simeonen joukkueelle mestaruus on ensimmäinen sitten kauden 2013-14.

Real Madridin kapteeni Sergio Ramos joutui seuraamaan kauden päätösottelun vaihtopenkin puolelta. Real Madrid taisteli tunteella ja antoi silminnähden kaikkensa kentällä. Tappioasemassa ollut joukkue taisteli ottelun viimeminuuteilla pallon kahdesti Villarrealin maaliin ja voitti ottelun lopulta 2-1. Se ei kuitenkaan riittännyt mestaruuteen, sillä Atletico onnistui voittamaan oman ottelunsa ja oli näin Real Madridin saavuttamattomissa.

Vieraissa Valladolidia vastaan pelannut Atletico joutui ottelussa takaa-ajoasemaan aikaisin, kun Valladolidin Óscar Plano onnistui maalinteossa 18. minuutilla. Mestaruuspokaali silmissään, Atletico onnistui kuitenkin tasoittamaan pelin toisen puoliajan alkupuolella kun Ángel Correa laukoi pallon maaliin.

Mestaruuden Atleticolle varmisti kuitenkin lopulta Barcelona hylkiö Luis Suarez. 67. minuutilla urugualainen sai pallon Sergi Guardiolan heikosta syötöstä ja viimeisteli pallon varmasti Valladolidin verkkoon varmistaen samalla Atleticolle mestaruuden.

Atletico sai Suarezin Barecelonasta ilmaisella siirrolla ja urugualainen on osoittanut arvonsa uudessa seurassaan paukuttamalla liigassa 21 maalia tällä kaudella. Barcelona piti 34-vuotiasta Suarezia liian vanhana ja parhaat vuotensa jo nähneenä, mutta hyökkääjä todisti epäilyt vääriksi. Suarez pääsi nostamaan mestaruuspokaalia Atleticon kanssa kun Barcelona taas kärsi katkeran lopun mollivoittoiselle kaudelleen.

Ottelun päätteeksi Suarez tiivisti rankan kauden itkuisena mutta iloisena: “Olen iloinen, että Atletico on arvostanut minua ja antanut minulle mahdollisuuden osoittaa, että voin edelleen pelata tällä tasolla. Olen kiitollinen seuralle luottamuksesta minua kohtaan. On upea tunne voida suoriutua näin hyvin kauden viimeisenä päivänä.”

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga