Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Serie A

Riittääkö Italian Cupin mestaruus pitämään Ronaldon Juventuksessa? – Portugalilaisella toinen jalka jo ulkona

Atalanta vs Juventus
AOP

Christiano Ronaldo näyttäisi pakanneen jo laukkunsa Torinossa, tai ainakin luksusautonsa, ja valmistautuneen jättämään Juventuksen. Ronaldo kuvattiin vastikään lähettämässä autojaan pois Torinosta ja spekulaatiot portugalilaisen tulevaisuudesta saivat jälleen tuulta alleen.

Juventuksen kausi on ollut vähintäänkin haastava, eikä Ronaldokaan ole yltänyt omalle tasolleen. Maaleja portugalilainen on toki paukuttanut Serie A:ssa tällä kaudella 29, mutta kausi on ehdottomasti ollut vaikea. Joukkue on vaarassa jäädä ilman Mestarien liiga paikkaa manageri Andrea Pirlon alaisuudessa ja se on herättänyt huhut Ronaldon lähdöstä.

Pieni toivo kauden pelastamisesta vielä häilyy. Juventus pääsi juhlimaan keskiviikkoiltana Italian Cupin mestaruutta vahvan esityksen päätteeksi. Voitto varmasti myös motivoi joukkuetta, joka lähtee tulevana viikonloppuna taistelemaan Mestarien liigan paikasta. Mutta riittäisikö sekään pitämään portugalilaisen Torinossa?

Ronaldo on ollut hetkittäin silminnähden tyytymätön Juventuksessa. Viimeisimmässä Serie A ottelussaan Ronaldo otettiin kesken pelin vaihtoon, eikä portugalilainen ollut siitä mielissään. Hyökkääjätähti lompsi erilleen muusta vaihtopenkistä ja odotti ottelun loppumista pelaajatunnelin suulla. Reaktio, joka kertoo ettei Ronaldo ehkä ole enää täysillä mukana joukkueessa.

36-vuotias Ronaldo on yksi kaikkien aikojan parhaista hyökkääjistä ja kuuluu ehdottomasti edelleen maailman kärkihyökkääjiin. Ronaldon tuleva seura olisi kuitenkin mitä luultavammin portugalilaisen “eläköitymisseura”. Portugalin maajoukkuetähden pelaajauran lähestyessä loppuaan, on Ronaldon mahdollista paluuta johonkin entiseen seuraansa pyöriteltykin mediassa paljon.

Manchester Unitedin manageri Ole Gunnar Solskjaer on maininnut portugalilaisen nimen muutamaan otteeseen ja lisännyt näin vettä huhumyllyyn. United teki kuitenkin juuri rahakkaan jatkosopimuksen hyökkääjätähtensä Edinson Cavanin kanssa. Seura on lisäksi osoittanut kiinnostustaan Tottenham tähti Harry Kanea kohtaan ja on epätodennäköistä, että seuralla olisi varaa kaikkiin kolmeen tähteen.

Ronaldo on liitetty vahvasti myös Sporting Lissaboniin, jossa portugalilainen pelasi teinivuosina. Paluu Portugaliin olisi symbolinen ympyrän sulkeutuminen ja päätös Ronaldon uralle. Viisinkertainen Ballon d’Or voittajan sopimus Juventuksessa kestää vuoteen 2022 asti, joten on toki myös mahdollista, että portugalilainen jatkaa seurassa vielä ensi kauden. Jopa ilman luksusautojaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Serie A