Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Serie A

Antonio Conte napit vastakkain Inter omistajien kanssa – Italialainen jättämässä tuoreen Serie A mestarin

Antonio Conte ja Steven Zhang
AOP

Antonio Conte on napit vastakkain Inter Milanin omistajien kanssa ja erimielisyydet näyttävät vahvasti johtavan italialaisvalmentajan lähtöön. Interin omistaa kiinalainen Suning ryhmä, joka haluaa kiristää tuoreen mestarin rahahanoja.

Conte johdatti Interin vastikää Serie A:n mestaruuteen – ensimmäistä kertaa sitten vuoden 2010. Conten mukaan nousujohtoisen suunnan ylläpitäminen vaatii seuralta rahallista panostusta niin pelaajahankintoihin kuin palkkoihinkin.

Kiinalaisomistajilla on kuitenkin toisenlaiset suunitelmat – se haluaa pienentää seuran pelaaja- ja palkkabudjettia huomattavasti. Se tarkoittaisi tärkeiden ja kalliiden avainpelaajien myymistä ja palkkojen pienentämistä jopa 20%:lla. Conten mukaan kiinalaisomistajien suunnitelma ei toimi, mikäli seura haluaa tosissaan haastaa tulevaisuudessa muita Euroopan suurseuroja tai italialaishaastajiaan.

Koronapandemia on aiheuttanut myös milanolaisjätti Interille suuria talousvaikeuksia ja seuran on kerrottu menenttäneen pandemian aikana jopa 100 miljoonaa euroa. Seura sai kuitenkin vastikään noin 275 miljoonan euron sijoituksen amerikkalaiselta investointiyritys Oaktreelta. Seuran omistajat haluavat säästää tästä summasta suurimman osan ja ovatkin ehdottaneet myös Contelle noin 15-20% palkanalennusta.

Contella on vielä yksi vuosi jäljellä sopimuksessaan, mutta italialaissivusto Gazzettan mukaan seura tulee ilmoittamaan tulevina päivinä Conten lähdöstä. Italialaisen on kerrottu tapaavan Inter presidentin Steven Zhangin kanssa tällä viikolla ja allekirjoittavan sopimuksensa irtisanomisen.

Conten on huhuttu suunnanneen katseensa jo tulevaan ja silmäilevän Tottenhamin vapaana olevaa valmentajan pestiä. Tottenham irtisanoi aiemmin tällä kaudella valmentajansa Jose Mourinhon joukkueen huonojen esitysten takia. Spurs sijoittui Valioliigassa lopulta seitsemänneksi. Tottenhamin on kerrottu olevan valmiita tarjoamaan Contelle Interiä parempaa palkkaa, joten italialainen nähdään mahdollisesti ensi kaudella pohjois-Lontoossa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Serie A