Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Manchester Cityn kaikkien aikojen maalintekijä ensi kaudeksi La Ligaan?

Sergio Aguero
AOP

Valioliigan tämän kauden mestari Manchester City ilmoitti aiemmin keväällä, että seuralegenda Sergio Aguero jättää tämän kauden päätteeksi taivaansiniset.

City pelaa tulevana sunnuntaina Valioliigakautensa viimeisen ottelun kotonaan Evertonia vastaan. Paikalle otteluun pääsee 10 000 cityzen fania ja luvassa onkin erityiset jäähyväiset Aguerolle. Argentiinalainen on pelannut Cityssä 10 vuotta ja tehnyt 258 maalia cityzen paidassa – seuran kaikkien aikojen maalintekijä.

Aguero on voittanut urallaan paljon – taskusta löytyy muun muassa viisi Valioliigamestaruutta sekä FA cupin mestaruus. Toukokuun lopussa pelattavassa Mestarien liiga finaalissa Aguerolla on mahdollisuus lisätä vielä puuttuva Mestarien liiga mestaruus listaan.

Argentiinalaisen sopimus päättyy tulevana kesänä, joten hyökkääjästä tulee vapaa agentti kesän siirtomarkkinoilla. Aguero nähdään mitä luultavammin ensi kaudella kuitenkin Barcelonassa. Argentiinalaisen huhutaan hyväksyneen Barcelonan tarjous ja liittyvän katalonialaisjätin väreihin ainakin kauteen 2023 asti. Barcelonan tarjoama palkka on huomattavasti pienempi, kuin mitä muualla olisi ollut tarjolla, mutta sopimuksessa on eriteltynä mahdollinen bonus, mikäli Barcelona onnistuu voittamaan Mestarien liigan.

Aguero täyttäisi Barcelonassa Atletico Madridiin siirtyneen Luis Suarezin jättämän aukon. Barcelonana presidentti Joan Laporta on silmäillyt myös Borussia Dortmundin Erling Haalandia, mutta norjalainen taitaa jäädä haaveeksi. Barcelonan hauras taloustilanne ei anna periksi Haalandin ostoa, joten Agueron ilmainen siirto herätti seuran kiinnostuksen.

Lisämielenkiintoa mahdolliseen siirton tuo Lionel Messin tilanne. Agueron maajoukkuekaverin tulevaisuus on puhuttunut futismaailmaa jo vuoden päivät. Yhtenä ehtona Messin jatkolle Barcelonassa pidettiin juurikin Agueron siirtoa Kataloniaan. Argentiinalaisen siirto saattaa siis varmistaa, tai ainakin auttaa, myös Messin jatkosopimuksen kanssa.

Barcelona on kiinnostunut Agueron lisäksi myös muun muassa Hollannin maajoukkuehyökkääjä Memphis Depaysta. Barcelona-luotsi Ronald Koeman on puskenut Depayn siirtoa kovasti, mutta hollantilaisvalmentajan omakin jatko seurassa on vielä epävarmaa, joten saa nähdä miten siirron käy. Seura haluaisi kuitenkin kesän aikana varmistaa jopa kahden hyökkääjän siirrot ja on pitänyt silmällä myös nuoria hyökkääjälupauksia kuten Benefican Darwin Nunezia sekä Real Sociedadin Alexander Isakia.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset