Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Lähteet: Harry Kanesta tehdään “pelaajia plus rahaa” -tarjous lähipäivinä

Chelsea tarjoaa Abrahamia Harry Kanesta
AOP

Harry Kanen Tottenham-tulevaisuus on näyttänyt epävarmalta, joukkueen epäonnistuttua karsiutumaan Mestarienliigaan.

Viime viikolla Harry Kane yllätti joukkueensa, kun hän ilmoitti julkisesti haluavansa vaihtaa joukkuetta jo ennen kesän EM-turnausta.

Kosiskelijat ovat jo selvillä, ja niin ovat siirtoon liittyvät monet ongelmatkin. Mahdollisesti suurin niistä on Tottenham Hotspursin haluttomuus myydä tähtihyökkääjä Valioliiga kilpailijoilleen.

Kuitenkin lähteiden mukaan esimerkiksi paikalliskilpailija Chelsealla on jo tarjous valmiina lähetettäväksi.

Harry Kane on arvioitu 170 miljoonan euron arvoiseksi mihin monella joukkueella ei koronan johdosta ole varaa, ja Chelsean tarjoukseen kuuluukin rahan lisäksi pelaajia.

Lähteiden mukaan toiseen suuntaan Chelsea olisi valmis lähettämään ainakin 23-vuotiaan hyökkääjän, Tammy Abrahamin, ja 26-vuotiaan maalivahti Kepa Arrizabalagan.

Jos huhut herrasmiessopimuksesta pitävät paikkaansa, on Tottenhamin päästettävä Kane siirtymään kesällä. Vaikka kuka tarjouskilpailun miehestä tulee lopulta voittamaan, on vielä kysymysmerkki.

Harry Kanen menettäminen paikalliskilpailija Chelsealle olisi varmasti iso kolaus Tottenhamin puheenjohtajalle Daniel Levylle.

Jääkin nähtäväksi vielä minkälaisen tarjouksen Manchester City ja Manchester United tulevat jättämään Harry Kanesta.

Erityisesti Manchester City kaipaisi paikkausta hyökkäyspäädyssä, kun seuralegenda Sergio Aguero on suuntaamassa todennäköisesti LaLigaan.

Manchester United taas on solminut vuoden jatkosopimuksen Edinson Cavanin kanssa ja näin pystyy vielä pohtimaan hyökkääjäostoksiaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset