Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Pystyykö Harry Kane lähtemään? – Nämä olisivat todennäköisimmät ostajat

Harry Kane
AOP

Harry Kanen lähtöä on spekuloitu siitä lähtien kun tuli selväksi, että tälläkin kaudella Tottenham Hotspurs jää ilman pokaaleja.

Tällä kaudella vuoden pelaajaksi valittu Harry Kane, on nähtävästi pyytänyt lupaa vaihtaa joukkuetta kesän aikana uutisoi Telegraph. Ennen kaikkea mies on turhautunut siihen, että joukkue ei näytä katkaisevan 13-vuoden pokaalitonta kauttaan tänäkään vuonna.

Valioliigan parhaalle hyökkääjälle onkin ottajia, mutta lähteminen ei kuitenkaan tule olemaan helppoa. Tai välttämättä edes mahdollista.

Ensinnäkin Tottenhamin puheenjohtaja Daniel Levyllä ei ole mielenkiintoa myydä joukkueensa parasta pelaajaa.

Toisekseen miehen sopimuksessa on jäljellä vielä kolme vuotta.

Kolmannekseen tiukkana neuvottelijana tunnettu Levy on huhujen mukaan pohtinut n. 170 miljoonan hintalappua miehelle. Ja tämä summa voi koronakauden kurittelemille joukkueille olla liikaa.

Neljäs ongelma on Harry Kanen halu pysyä Englannissa. Tottenham ei kuitenkaan luonnollisesti haluaisi myydä hyökkääjää kilpailijoilleen.

 

Vain muutama joukkue voi realistisesti ostaa Harry Kanen

Vaikka kaikki miehen haluaisivatkin, realistisesti maailmassa ei ole kovin montaa joukkuetta, jotka miehen voisivat ostaa.

Todennäköisemmin kauppaa tultaisiinkin tekemään joko Manchester Cityn, Manchester Unitedin tai Chelsean kanssa. Kyseiset joukkueet ovat hyvissä varannoissa ja tulevat kilpailemaan ensi kauden Valioliigan mestaruudesta.

Chelsean paikka ensi kauden Mestarienliigassa ei ole vielä varma, mutta todennäköisesti kolmikko tulee olemaan myös Mestarienliigan suosikkiehdokkaiden joukossa.

Tämän lisäksi kaikki kolme joukkuetta tarvitsisivat vahvistuksia juuri hyökkäyspäädyssä.

Manchester Citystä tänä kesänä on lähdössä joukkuelegenda Sergio Aguero. Ja vaikka Pep Guardiola on pelannut tällä kaudella usein menestyksekkäästi ilman hyökkääjiä, olisi Harry Kane hyvä vahvistus joukkueeseen.

Manchester United on saanut jatkettua Edinson Cavanin sopimusta yhdellä vuodella, mutta hyökkäyksen johtajaksi tarvittaisiin myös pidempiaikainen ratkaisu.

Chelsean kärjestä niin ikään puuttuu luotettava maalintekijä.

Kaikki joukkueet tulevat todennäköisesti myös kilpailemaan Dotmundin Erling Braut Haalandista. Ensi kaudella Valioliigan kärkijoukkueissa todennäköisesti tullaankin näkemään tehokkaita hyökkäyskalustoja.

Mitä todennäköisemmin Tottenham ei ensi kaudellakaan tule olemaan kärkikahinoissa. Sen sijaan joukkuetta pitää todennäköisesti rakentaa uudelleen, jos Levy haluaa päästä ehdottoman huipun tuntumaan. Harry Kanesta saatavat rahat vosivatkin rahoittaa tätä projektia.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset