Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Manchester Cityn paras hyökkääjä vaihtoi seuraa – Barcelonan uudelleenrakennus lähti käyntiin näyttävästi

Aguero siirtyi Barcelonaan
AOP

Nyt se on varmaa, Manchester Cityn kaikkien aikojen paras hyökkääjä Sergio Aguero siirtyy Barcelonaan.

Siirrosta oli huhuttu jo pitkään, mutta nyt siirtouutinen varmistui, kun argentiinalainen allekirjoitti kahden vuoden sopimuksen espanjalaisjätin kanssa.

Sergio Aguero lähti Manchester Citystä vapaalla siirrolla.

Tätä osattiin ennakoida, sillä 32-vuotias on aina kärsinyt loukkaantumisista, mutta varsinkin edellisellä kaudella peliminuutit jäivät vähiin.

Mies kuitenkin ehti tehdä paljon historiaa Manchester City uransa aikana. Ja hyökkääjä oli keskiössä, kun Manchester Citystä taottiin jalkapallon supervoimaa.

Viimeisessä Valioliigapelissään mies rikkoi myös englantilaisen jalkapallon historiaa. Hyökkääjä tuli kauden viimeisessä pelissä vaihdosta kentälle ja laittoi pallon pussiin kahteen otteeseen, kun Manchester City koulutti Burnleyta lukemin 5-0.

Tämä tarkoitti, että Aguero ehti tehdä Manchester aikanaan 259 maalia, ja on näin eniten yhdelle englantilaisseuralle ikinä maaleja tehnyt mies.

Aikaisemmin titteliä piti hallussaan Wayne Rooney, joka tykitti 258 maalia Cityn verivihollisille Manchester Unitedille.

Barcelonan viime kauden kriisit näyttävätkin nyt hellittävän, sillä tällä kertaa Lionel Messi ei ole uhannut lähteä joukkueesta kauden päätteeksi. Näin Barcelonassa tullaankin näkemään taitureita ensi kaudella, vaikka joukkueen vanhenevaan ikärakenteeseen varmasti pitääkin tulevina kausina puuttua.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga