Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Veikkausliiga

Ääripäiden kamppailu Veikkausliigassa – Sarjanousija AC Oulu haastoi HJK:n

HJK vs AC Oulu
AOP

Veikkausliigassa nähtiin perjantai-iltana ääripäiden kamppailu, kun sarjan kärjessä majaileva HJK kohtasi sarjataulukon jumbosijaa pitävän AC Oulun.

Sarjanousija Oulun pistesaldo näytti kauden neljän ensimmäisen ottelun jälkeen vielä pyöreää nollaa, joten avauspisteitä lähdettiin metsästämään Helsingistä. Bolt Arenalla nähtiin kuitenkin melko yksipuolinen esitys – HJK hallitsi ja Oulu pyrki pysymään pelissä mukana. Hallitseva Suomen mestari ei ole omalla kotikentällään kenelläkään helppo vastus ja sen pääsi myös Oulu todistamaan illan ottelussa.

Kauden avauspisteet antavat oululaisilla siis vielä odottaa itseään, sillä HJK oli illan pelissä 3-1 lukemin parempi. HJK:n maaleista vastasivat Filip Valencic sekä Luis Henrique. Noin vartin pelin jälkeen Valencic pääsee laukomaan tarpeeksi hyvän laukauksen pilkun tuntumasta eikä Oulun maalivahti Yann-Alexandre Fillion näe tilanteessa tarpeeksi pysäyttääkseen laukauksen.

Toisella puoliajalla Luis Henrique pääsi maalin makuun ja viimeisteli ensimmäisen maalinsa HJK paidassa. 58. peliminuutilla Henrique laittoi Atomu Tanakan laukauksesta pelattaavaksi palanneen irtopallon Oulun maaliin. Vauhtiin päästyään brassihyökkääjä jatkoi maalitehtailujaan samantien. Vain minuuttia myöhemmin Henrique puskee pallon Janne Sakselan keskityksestä toistamiseen maalin yläkulmaan.

Noin vartti ennen pelin loppua AC Oulun Miika Koskela kavensi lukemia hieman. 17-vuotias Koskela puski Veikkausliigauransa ensimmäisen maalin ja kavensi pelin loppulukemiksi 3-1.

HJK ottaa siis suvereenin esityksen päätteeksi 3 pistettä ja vankistuttaa paikkaansa sarjan kärkipaikalla. Klubilla on nyt kuudesta ottelusta pisteitä kasassa 16. Oulu pitää niin ikään oman paikkansa sarjataulukon pohjimmaisena ja pistesaldo näyttää edelleen nollaa.

”Meidän peliesitys ei ollut tänään parasta, ja teimme omalla toiminnallamme pelistä turhan vaikean, mutta kolme pistettä loppujen lopuksi on tärkeintä. Kaiken kaikkiaan 16 pistettä 6 pelistä on erittäin hyvä startti”, HJK:n päävalmentaja Toni Koskela summasi ottelun jälkeen.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Veikkausliiga