Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Eden Hazard maitojunalla takaisin Chelseaan?

Eden Hazard takaisin Chelseaan
AOP

Eden Hazard siirtyi noin kaksi vuotta sitten Chelseasta Real Madridiin – odotukset ja hinta olivat tuolloin korkealla. Madridilaisseura pulitti Hazardista noin 150 miljoonaa euroa ja nyt, vain kaksi kautta myöhemmin, seura olisi valmis myymään belgialaisen.

Real Madrid on ilmoittanut kiinnostuksensa Dortmundin Erling Haalandia sekä Paris Saint-Germainin Kylian Mbappea kohtaan. Kyse ei ole millään mittapuulla kuitenkaan edullisista siirroista ja seuran on kaivettava kuvetta, mikäli se mielii kummankaan supertähden kesällä ostaa.

Ratkaisu talousongelmiin voisikin löytyä juuri Hazardista. Real on ilmoittanut olevansa valmis vastaanottamaan tarjouksia belgialaisesta, sekä Tottenhamissa lainalla pelaavasta Gareth Balesta, kerryttääkseen siirtobudjettiaan uusia hankintoja varten. Niin Hazard kuin Balekin hankittiin aikanaan seuraan suurilla summilla, joten madridilaisseura mitä luultavammin toivoo saavansa kaksikosta myös jonkin verran rahaa takaisin.

Hazard on tehnyt Madridiin siirtonsa jälkeen los Blancosille vain 5 osumaa 43 pelaamassaan ottelussa. Loukkaantumiset ovat vaivanneet belgialaista, eikä Hazard ole päässyt katkonaisilla kausilla ominaiseen kovaan vireeseensä.

Real Madrid päätti kautensa viime lauantaina voittamalla Villarrealin, mutta sijoittumalla katkerasti La Ligassa toiseksi. Mestareiden liigasta Real putosi semifinaalissa Chelseata vastaan ja seura jäikin tällä kaudella ilman merkittävää pokaalia ensimmäisen kerran sitten kauden 2009-10.

Hazardin on huhuttu olevan kiinnostunut palaamaan juurikin vanhaan seuraansa Chelseaan. Toiveissa olisi paluu Stamford Bridgelle sekä vanhoihin loistoaikoihin. Belgialainen pelasi Chelseassa seitsemän kautta ja onnistui sinisten kanssa voittamaan muun muassa kaksi Valioliigamestaruutta, FA Cupin sekä Eurooppa liigan kahdesti.

Kysymys lieneekin, onko Chelsea valmis ottamaan riskin Hazardin suhteen ja toivomaan, että belgialainen palaisi Valioliigassa vanhaan vireeseensä? Real Madridissa nähtyjen esitysten perusteella Chelsea tuskin belgialaista ihan innosta hyppien takaisin ostaisi. Vertaukseksi Chelsea voisi kuitenkin katsoa esimerkiksi paikallisvastustajassaan Tottenhamissa lainalla pelaavan Gareth Balen tilannetta – Bale, joka ei Realissa päässyt omalle tasolleen, palasi lainalle vanhaan seuraansa Tottenhamiin ja on kuin uudesti syntynyt. Walesilainen paukutti Valioliigassa tällä kaudella 16 maalia Spurs-paidassa. Ehkäpä Hazardinkin kohdalla nähdään siis ensi kaudella samanlainen renessanssi Chelseassa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset