Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Zinedine Zidane jättää Real Madridin jo toistamiseen

Zinedine Zidane
AOP

Real Madridin päävalmentaja Zinedine Zidane jättää los Blancosin välittömästi. Real julkaisi asiasta tiedotteen omilla sivuillaan tostaina. “Zinedine Zidane on päättänyt keskeyttää sopimuksensa seuramme päävalmentajana. On aika kunnioittaa hänen päätöstään ja osoittaa arvostuksemme hänen ammatillisuuttaan, omistautumistaan sekä intohimoaan kohtaan näinä kuluneina vuosina”

“Zidanen legenda ylitää hänen pelaaja- ja valmentajauransa Realissa. Hän tietää olevansa aina Real Madridin sydämessä ja Real on, nyt ja tulevaisuudessa, aina hänen kotinsa.”

Ranskalaisvalmentaja jättää madridilaisseuran jo toistamiseen. Vuonna 2018 Zidane jätti seuran ensimmäisen kerran, mutta palasi valmentajaksi vain vuotta myöhemmin toukokuussa 2019.

Kulunut kausi on ollut madridilaisille ja Zidanelle haastava – hävettävä tappio Copa del Reyssa Alcoyanolle aikaisessa vaiheessa, Mestarien liiga finaalin menettäminen Chelseata vastaan sekä katkera toinen sija La Liigassa. Joukkue sai kauden loppua kohden hyvän pöhinän päälle, mutta viimeisteli kauden ilman yhtäkään pokaalia – ensimmäistä kertaa 11 kauteen.

Koko kauden epämukavuutta osoittaneen ranskalaisen päätös ei varsinaisena yllätyksenä tullut kellekkään. Zidanen lähtöä on ennakoitu jo tammikuusta lähtien. Seurassa vuosina 2001-2006 pelannut Zidane palkattiin joukkueen valmentajaksi ensimmäistä kertaa vuonna 2016. Ranskalainen on onnistunut joukkueen peräsimessä voittamaan Mestarien liigan kolmesti peräkkäin sekä La Liiga mestaruuden kertaalleen.

Zidanen mahdolliseksi seuraajaksi on mediassa ehdotettu muun muassa Massimiliano Allegria, mutta italialaisen on huhuttu ottavan Andrea Pirlon seuraajan paikan Juventuksen luotsina. Toinen vaihtoehto ranskalaisen seuraajaksi voisi olla espanjalainen pelaajalegenda Raúl. Myös Inter Milanin jättänyttä Antonio Contea on pyöritelty mahdolliseksi Zidanen seuraajaksi. Kansallisten sarjojen päätyttyä, käyvät niin pelaajien kuin valmentajienkin siirtomarkkinan kuumina. Mielenkiinnolla odotamme siis mihin muotoon huippuvalmentajien pestit asettuvan ensi kaudeksi.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset