Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Bundesliiga

Bundesliigan paras tulokas pelasi väärennetyillä papereilla koko kauden

Silas pelasi Bundesligakauden väärennetyillä papereilla
AOP

Bundesliigassa nähtiin erikoinen ulostulo, kun vuoden tulokkaaksi äänestetty pelaaja kertoi ikänsä ja nimensä olevan tekaistuja.

Kongon demokraattisessa tasavallassa syntynyt hyökkääjä ilmoitti pelanneensa tähän saakka väärillä papereilla. Hyökkääjälupaus Silas Wamangitukais onkin itseasiassa Silas Katompa Mvumpa. Mies on myös vuotta vanhempi kuin aikaisemmat paperit antoivat ymmärtää. Hyökkääjä on syntynyt vuonna 1998.

Silas kertoi, että väärennökseen hänet oli painostanut entinen agentti.

Ensiksi agentti oli väärentänyt miehen paperit kun Silas oli odottanut 19-vuotiaana ensimmäistä ammattilaissopimustaan Hollannissa. Tämän jälkeen agentti oli kiristänyt ja uhkaillut nuorukaista, vieden osan hänen palkastaan.

Nyt agentin vaihduttua ja pysyvämmän kotikaupungin ja joukkueen löydyttyä hän vihdoin uskalsi kertoa tilanteesta.

Mies kommentoikin, että ei halunnut enää: ”elää jatkuvan pelon riivaamana”.

Uusi agentti ja miehen edustama seura Stuttgart nähtävästi ovat saaneet pelaajan oikeat paperit Kongosta muutama päivä sitten. Seuraavaksi asiaa lähdetään käsittelemään Bundesliigan kanssa.

Mutta vaikka kauden päätteeksi nähtiinkin draamaa, on ura Stuttgartissa muuten ollut juhlaa. Siirryttyään seuraan vuonna 2019, Silas auttoi joukkueen ensin nousemaan Bundesliigaan ja tällä kaudella 9. sijalle.

Parhaan tulokkaan titteliin päätynyt kausi meni nuorukaisella myös mukavast hyökkääjän pussittaessa 13 maalia.

Silas kommentoi ulostulon jälkeen, olleensa viime vuosina kovin huolissaan Kongossa olevasta perheestään. Ja että hän ei olisi ikinä löytänyt rohkeutta kertoa tarinaansa julkisuuteen, ellei Stuttgartista olisi tullut kuin toinen koti hänelle.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Bundesliiga