Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Veikkausliiga

Inter paukutti maaleja Veikkausliigassa HIFK:in vieraana

HIFK vs Inter Turku
AOP

Helsingin IFK isännöi lauantaina Turun Interiä kotonaan Sonera Stadiumilla.

IFK onnistui maalinteossa ensimmäisenä, mutta Inter pisti tämän jälkeen pystyyn oikein kunnon maalikarkelot ja vei ottelun nimiinsä lopulta 1-4 lukemin. HIFK leirissä oltiin tyytyväisiä illan peliesitykseen, vaikka tappio tulikin. Inter puolestaan ei omaan pelilliseen esitykseensä ollut aivan yhtä tyytyväinen, mutta tärkeimmän, eli kolme pistettä, turkulaiset onnistuivat saavuttamaan. Tärkeitä onnistumisia saatiin myös useammalle eri pelaajalle.

Noin puolen tunnin pelin jälkeen Moshtagh Yaghoubi eli tuttavallisemmin Mosa laukoi isännät johtoon rangaistuspilkulta. Inter maalilla Henrik Moisander aavistaa väärään kulmaan ja Mosa laittaa pallon varmasti maalin alakulmaan.

Inter vastasi kuitenkin nopeasti ja katkaisi IFK:n maalihuumalta siivet välittömästi. Turkulaiset rynnistivät suoraan avaspotkusta IFK maalille ja tasoittivat pelin. Kahdesti illan ottelussa osunut Taiki Kagayama on maalin takakulmalla aivan vapaana ja pääsee laittamaan pallon helposti käytännössä tyhjään maaliin.

Ensimmäisen puoliajan viimeisellä peliminuutilla Kagayama onnistui toistamiseen ja vei vieraat 1-2 taukojohtoon. IFK puolustus on tilanteessa levällään ja lopulta Kagayama laukoo pallon tarkasti maalin alakulmaan.

Ottelun toinen puoliaika mentiin tasaisissa tunnelmissa. Pelin lopussa Inter kuitenkin veti eron lopulta kolmeen maaliin. Aivan pelin lopussa Interin Benjamin Källman saa loistopallon Kako Sanzilta ja pääsee vapaasti etenemään maalille sekä viimeistelemään kauden kolmannen osumansa. Lisäajalla, vaihdosta sisään tullut, Agustin Pastoriza eli Pibe kaunisteli vielä Interin voittolukemia ja viimeisteli ottelun lopputulokseksi 1-4.

Pisteet lähtivät siis ansaitusti turkulaisten mukaan ja Inter pitää paikkansa sarjataulokon toisena ainakin toistaiseksi. Turkulaiset ovat vain pisteen johtavaa HJK:ta perässä. IFK sen sijaan on tappion myötä sarjataulukossa nyt viidentenä – tasapisteissä oman ottelunsa voittaneen SJK:n kanssa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Veikkausliiga