Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Veikkausliiga

Tulinen kamppailu Veikkausliigassa – Erotuomari nosti lappua Maarianhaminassa kahdeksan kertaa

IFK Mariehamn vs FC Lahti
AOP

Maarianhaminassa käytiin tulinen kamppailu IFK Mariehamnin sekä FC Lahden välillä.

Hienoisena ennakkosuosikkina otteluun lähtenyt Lahti onnistui lunastamaan odotukset ja voitti ottelun lopulta vakuuttavasti maalein 0-3. Ottelusta odotettiin tasaista vääntöä, ja vääntöä todella nähtiin. Ensimmäistä puoliaikaa hallitsi hienoisesti IFK, mutta loistopaikoille ei päässyt kumpikaan joukkue ja tauolle lähdettiin 0-0 lukemissa. Toisella puoliajalla Lahti avasi kuitenkin hanat ja otti ottelun haltuunsa.

Joukkueet pääsivät pelaamaan ensimmäistä kertaa tällä kaudella Wiklöf Holding Arenalla katsojien edessä. Mustien kuhnureiden maaleista vastasivat kapteeni Kari Arkivuo, Loorents Hertsi ja Kristian Yli-Hietanen, jolle maali oli liigauran ensimmäinen.

Ottelussa käytiin hetkittäin kummankin joukkueen osilta varsin kuumana ja erotuomari Antti Munukka sai olla tiukkana, jotta ottelu pysyi rauhallisena. Munukka joutuikin ottelun aikana käymään taskullaan kahdeksan kertaa ja viheltämään yhteensä 25 rikettä.

Mohammed Abubakari sai ottelun ensimmäisen varoituksen jo 12 minuutin pelin jälkeen. Ghanalainen liukui hurjan näköisesti Geoffrey Chinedun jaloille, mutta selvisi tilanteesta varoituksella. FC Lahden Teemu Penninkangas katselee korttia vain muutama minuutti myöhemmin, rikottuaan Kennedy Igboananikea. Vain hetki varoituksensa jälkeen Penninkangas loukkaa takareittään ja joutuu jättämään ottelun kesken.

Seuraavana ottelussa keltaista katselee IFK:n Alan Henrique. Puolen tunnin pelin jälkeen Henrique huitoo pallontavoittelutilanteessa kyynärpäällään lahteispelaajaa ja ansaitsee tilanteesta varoituksen.

Ensimmäisen puoliajan lopuksi vielä IFK:n Emile Paul Tendeng ja Igboananike sekä Lahden Javi Hervas katselivat keltaista. Toisella puoliajalla vielä Lahden kolmannen osuman viimeistellyt Yli-Hietanen sekä IFK:n Joel Mattson saivat varoitukset.

Turhautuminen näkyi erityisesti IFK:n otteissa ja Ahvenanmaalla nähtiin fyysisesti todella kova taistelu. Tappio on IFK:lle nyt jo kolmas peräkkäinen ja se lähtee pienelle maajoukkuetauolle pohtimaan, miten se saa tappiokierteen katkaistua. FC Lahti puolestaan jää tauolle voitokkain tunnelmin ja saa valmistautua tulevaan Ilves kamppailuun voitto allaan. Veikkausliiga ottelut jatkuvat maajoukkuetauon jälkeen 10. kesäkuuta.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Veikkausliiga