Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Veikkausliiga

Tältä on näyttänyt Veikkausliigakauden alku – Maaleja isketty jo 89

Veikkausliigan alkukaudella isketty 89 maalia
AOP

Veikkausliigan runkosarjaa on pelattu jo noin neljännes ja pienelle maajoukkuetauolle lähdettiin kutkuttavassa tilanteessa. Sarjataulukon kärkipaikkaa pitää viime kauden mestari HJK 16 pisteellä. Klubi on pelannut kuusi ottelua ja se on ainoa joukkue sarjassa vielä ilman tappioita.

Kaukana takana ei kuitenkaan ole haastaja Inter Turku. Turkulaiset ovat pelanneet kuudesta ottelustaan viisi voitokkaasti ja ainoa tappio tuli toukokuun alussa FC Lahdelle. Inter on kuitenkin pelannut vakuuttavan kauden alun ja suunta on oikea.

Veikkausliigassa on kuluvalla kaudella paukutettu tähän mennessä jo 89 maalia. Maalipörssin kärkipaikan jakavat tällä hetkellä Interin Benjamin Källman sekä Ilveksen Eetu Vertainen, joista kumpikin on osunut jo kolmesti. Haastajia maalikuninkuudelle löytyy takaa vino pino, sillä kahden maalin miehiä on jopa 17. Loput 49 osumaa ovat yhden maalin tekijöiltä.

Maaleja on alkukaudella isketty keskiarviolta noin 2,78 ottelua kohden, mikä on hieman Veikkausliigan yleistä keskiarvoa korkeampi. Maalien puolesta alkukausi on ollut siis viihdyttävä ja maalittomia otteluita onkin nähty tähän mennessä vasta yksi.

Sarjataulukon jumbosijaa pitää tällä hetkellä AC Oulu, joka on sarjan ainoa joukkue, jolla pistetili on vielä avaamatta. Oululaisilla pelillinen peli on kauden edetessä myöskin parantunut, mutta pisteitä se ei ole vielä onnistunut napsimaan. Oululaiset lähtevätkin varmasti nälkäisinä maajoukkuetauon jälkeen metsästämään parempaa menestystä.

Sarjataulukon keskivaihe on tasainen ja kauden ollessa vasta aluillaan, on vielä turhan aikaista johtopäätösten vetämiselle. Osalla joukkueista on myöskin vasta viisi ottelua pelattuna. Hieman yllättävinä voidaan kuitenkin nostaa IFK Mariehamn sekä KuPS, joilla molemmilla on tauolle lähdettäessä takana muutaman ottelukierroksen tappiollinen putki. HJK:n tämän kauden kovimmaksi haastajaksi povattu KuPS hävisi viimeiset kaksi otteluaan ennen taukoa, kun IFK Mariehamn taas kolme. Molemmilla seuroilla lienee tarvetta pienille korjauliikkeille tauon aikana.

Seuraavan kerran Veikkauliigaa päästään seuraamaan torstaina 10.6, jolloin pelataan viisi ottelua.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Veikkausliiga