Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Veikkausliiga

Veikkausliigan maalipörssin kärki tunaroi rangaistuspotkun – maalivahtiakin nauratti

FC Lahti vs Ilves
AOP

Veikkausliigan kärkipaikkaa Benjamin Källmanin kanssa jakava Ilveksen Eetu Vertainen hukkasi epäonnisesti rangaistuspotkun, kun Ilves kohtasi torstai-iltana FC Lahden. Hukattu rangaistuspotku saattoi lopulta maksaa tamperelaisille kolme pistettä, sillä Lahti vei illan ottelun nimiinsä.

Veikkausliiga palasi ryminällä pieneltä tauolta kun torstaina pelattiin viisi viihdyttävää ottelua. Ilves matkasi torstaina Lahteen FC Lahden vieraaksi. Sarjataulukon nelonen ja vitonen olivat vastakkain ja ottelusta odotettiin tasaista vääntöä.

Tampereen Ilvekselle tarjottiin johtopaikkaa jo ottelun aikaisessa vaiheessa, kun Ilves hyökkääjää rikottiin kuudentoista sisällä ja pallo vietiin yhteentoista metriin. Pallon taakse asteli maalipörssin jaettua kärkipaikkaa pitävä Eetu Vertainen. Vertainen liukastui epäonnekkaasti laukausta ottaessaan ja epäonnistunut laukaus vieri maalin ohi. Lahden maalivahti Antonio Regueroa tilanne huvitti kun Vertainen puolestaan istahti maahan pettyneenä.

Vertainen pääsi kuitenkin hetkeä myöhemmin paikkaamaan mokaansa – nuori hyökkääjä antoi loistosyötön Eric Otengalle, joka vei vieraat tarkalla laukauksella 0–1 johtoon.

Lahti vastasi kuitenkin vain hetkeä myöhemmin. Maajoukkueleiritykseltä palannut Jasin Assehnoun laukoi tarkalla vedolla isännille tasoituksen. Aivan ensimmäisen puoliajan lopulla Geoffrey Chinedu laittaa vielä pallon kahden Ilves puolustajan välistä taitavasti maaliin.

Toisella puoliajalla nähtiin viihdyttävää jalkapalloa. Ilves pääsi kahteen otteeseen läpiajoon, mutta Lahden maalivahti Reguero tuli maaliltaan ilmiömäisesti vastaan lähes puoleen kenttään ja piti maalinsa toisella puoliajalla puhtaana.

Myös Lahdella oli toisella puoliajalla useampi loistava paikka ja maalintekoa pääsi yrittämään useampikin pelaaja. Lopulta ottelun lisäajalla Altin Zeqiri puski vielä isännille yhden maalin ja ottelun loppulukemiksi 3-1.

Jasin Assehnoun oli ottelun jälkeen silminnähden tyytyväinen joukkueen esitykseen. Paikkoja siunaantui myös Ilvekselle, mutta Lahti onnistui hyödyntämään omat paikkansa paremmin. Myös omaan osumaansa Assehnoun oli tyytyväinen: ”Tehoja täytyy tietysti aina hyökkääjälle tulla, mutta kolme pistettä ja voitto on kuitenkin tärkeämpi. Voitto tänään oli tärkeä ja siitä olen iloinen”

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Veikkausliiga