Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Lähteet: Edessä satojen miljoonien tuolileikki, jos Kylian Mbappe lähtee PSG:stä

Mbappe, Ronaldo ja Icardo siirtohuhujen keskellä
AOP

Koronan jäljiltä moni odotti hiljaista siirtokesää, mutta isojakin pelaajia saattaa sittenkin olla liikenteessä.

Italialaiset lähteet nimittäin kertovat, että Real Madrid saattaisi vihdoin saada pitkään himoitsemansa Kylian Mbappen Madridiin.

22-vuotia Mbappe siirtyi Paris Saint-Germaniin Monacosta vuonna 180 miljoonalla, mikä teki hänestä maailman toiseksi kalleimman pelaajan Neymarin jälkeen.

Miehen nimissä on muun muassa Euroopan ison viiden liigan nopeimmin tehdyt ensimmäiset 100 maalia.

20/21 kaudella yksinään nuorukainen teki 44 maalia ja syötti 12 päälle. Ei siis olekaan ihme, että jokainen joukkue haluaisi nuoren ranskalaisen miehistöönsä.

Suuri kysymys kuitenkin oli, että kenellä olisi edes teoreettisesti varaa hankkia näin kallis hyökkääjä. Erityisesti vuotena jona joukkueet ovat kärsineet koronan menettämistä tuloista.

Vastaus tähän kysymykseen on nähtävästi Real Madrid, joka on valmis myymään ja luopumaan useista pelaajista rahoittaakseen siirron. Lähtijöiden listalla on mahdollisesti Isco, Dani Ceballos, Brahim Diaz, Luka Jovic, Eden Hazard, Marcelo ja Gareth Bale. Tämän lisäksi myös Sergio Ramos ja Raphael Varane ovat mahdollisten lähtijöiden joukossa.

Tällaisilla siirroilla Kylian Mbappen siirtoa voisikin jo alkaa rahoittamaan.

Tämän lisäksi takahuoneissa on nähtävästi tehty jo muitakin alustavia sopimuksia, sillä PSG ei halua luopua tähdestään, jos korvaajaa ei ole näköpiirissä.

Mbappea PSG:hen tulisikin paikkaamaan 36-vuotias Christiano Ronaldo, jos ranskalainen lähtee Madridiin.

PSG taas lähettäisi korvaukseksi 28-vuotiaan hyökkääjänsä Mauro Icardin Juventukseen paikkaamaan Ronaldon jättämää aukkoa.

Näin Real Madrid saattaakin aloittaa tuolileikin miljoonapelaajilla, missä Real Madrid, PSG ja Juventus tähdet lähtevät kiertämään Eurooppaa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset