Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Evertonille uusi takaisku – kuka seuraavaksi hakemaan suuntaa joukkueelle?

Carlo Ancelotti

Evertonin omistajat ovat käyttäneet sievoisia summia, jotta joukkue saataisiin mukaan Euroopan kärkikahinoihin.

Joukkueen uudelleenrakentaminen ei kuitenkaan ole ollut helppoa. Eikä tämä ole suuri yllätys, koska valmentajat eivät ole tahtoneet pysyä joukkueessa kovin pitkää.

Tällä kertaa peräsimestä lähti Carlo Ancelotti, kun Real Madrid tarjosi 61-vuotiaalle valmentajalle paikkaa Zidanine Zidanen korvaajaksi.

Näin Everton etsiikin kuudetta valmentajaa viiden vuoden sisällä.

Ancelottia pidettiin Evertonin pelastajana vain 18 kuukautta sitten, kun omistaja Farhad Moshiri sai tuotua hänet Evertonin peräsimeen. Ja vaikka Evertonilta on nähty hyviäkin otteita, oli ensimmäisen täyden kauden jälkeen 10. sija Valioliigassa alle odotusten.

Huono kausi herätti kysymyksiä miehen jatkosta jo aikaisemmin, mutta Ancelotti ehti tehdä päätöksen omistajien puolesta.

Ancelotin menestyksekäs CV kuitenkin riitti Real Madrid pestin saamiseksi, vaikka stintti Evertonin peräsimessä olikin pettymys.

Kuka veisi joukkuetta eteenpäin

Everton ei suinkaan ole ainut joukkue, joka kaipaa uutta valmentajaa Valioliigassa.

Roy Hodgsonin eläköidyttyä, Jose Mourinhon saatua potkut ja Nuno Espirito Santosin erottua ilman valmentajia on tällä hetkellä Crystal Palace, Tottenham Hotspurs ja Wolverhampton Wanderers.

Kilpailu uusista valmentajista onkin tänä kesänä kovaa.

Evertonilla on kuitenkin joitain valttikortteja tässä kilpailussa. Farhad Moshiri on ensinnäkin valmis sijoittamaan joukkueeseensa rahaa. Ja tämän lisäksi joukkueesta löytyy hyvä runko lahjakkaita nuoria pelaajia. Seuraavan valmentajan on kuitenkin saatava joukkueen materiaalista enemmän irti, kuin mitä Ancelotti kykeni.

Seuraavaksi luotsiksi saatetaankin palkata valmentaja, jolla on todistettua kykyä pelaajiensa kehittämisestä.

Eri lähteiden mukaan Moshirin listalla olisi ainakin Steven Gerrard, Rafael Benitez ja juuri vapautunut Nuno Espirito Santos.

Listalta kuulemma löytyy myös West Hamia menestyksekkäästi tällä kaudella valmentanut skotlantilainen David Moyes, joka on myös valmentanut Evertonia aikaisemmin.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset