Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Barcelona menettämässä keskikenttäsiirtonsa – Gini Wijnaldum sittenkin Pariisiin?

Gini Wijnaldum siirtohuhut
AOP

Georginio Wijnaldum jättää Valioliigakauden lopuksi Liverpoolin ja hollantilaisen siirtymistä Barcelonaan on pidetty jo pidemmän aikaa lähestulkoon varmana. Nyt Paris Saint Gerimainin on kuitenkin huhuttu tarjonneen Wijnaldumille myöskin sopimusta.

Wijnaldumin sopimus Liverpoolissa päättyi kuluneen kauden loppuun, eikä uutta sopimusta seuran kanssa syntynyt. Hollantilainen jättää Liverpoolin vapaana agenttina ja siirtyy siis ilman siirtomaksua uuteen seuraansa.

Barcelonan valmentaja Ronald Koeman toimi ennen Barca-pestiään Hollannin maajoukkuevalmentajana ja tuntee näin Wijnaldumin pelaajana. Koemanin tulevaisuus Barcelonassa oli pitkään kysymysmerkki, mutta nyt Barcelona on kertonut hollantilaisen jatkavan joukkueen peräsimessä ainakin vielä ensi kauden. Tämä voisi tarkoittaa, että Koeman pääsee nyt painottamaan sopimuksen syntymistä Wijnaldumin kanssa.

Wijnaldumin Barcelona siirtoa pidettiin jo lähestulkoon varmana, mutta yllättäen PSG heitti soppaan mukaan oman tarjouksensa. Ranskalaisseuran on huhuttu tarjonneen Wijnaldumille Barcelonaa suurempaa palkkaa, joka voisi riittää kääntämään hollantilaisen pään.

Toistaiseksi näyttäisi kuitenkin siltä, että Wijnaldum on edelleen matkalla Camp Noulle. Barcelonan on kerrottu suunnittelevan hollantilaiselle terveystarkastusta, mikä tarkoittaisi sopimusneuvotteluiden olevan jo loppusuoralla.

Barcelona on kiinnostunut myös Wijnaldumin maajoukkuekaverista Memphis Depaysta. Lyonissa hienon kauden pelannut Depay on katalonialaisten kanssa myös jo edenneissä sopimuskeskusteluissa.

Wijnaldumilla on seuraavaksi edessään Hollannin maajoukkueen kanssa EM-kisat, joihin hollantilainen haluaa keskittyä täysillä ennen seuraavan siirtonsa julkistamista. EM-kisat pyörähtävät käyntiin viikon päästä perjantaina. Hollanti aloittaa urakkansa sunnuntaina 13.6. ottelulla Ukrainaa vastaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset