Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Huuhkajat

Teemu Pukki hyvässä vireessä Huuhkajien EM-kenraalissa – Töitä riittää kuitenkin vielä ennen kisa-avausta

Suomi vs Viro
AOP

Koko Suomen futiskansa odottaa malttamattomana, että Huuhkajat pääsevät viikon päästä irti EM-lopputurnauksessa. Perjantai-iltana oli tarjolla joukkueen kenraali kun Huuhkajat pelasivat viimeisen harjoitusottelunsa ennen EM-kisoja Viroa vastaan.

Huuhkajien valmistavat maaottelut eivät ihan toivotulla tavalla menneet, sillä niin Ruotsia kuin Viroakin vastaan tuli takkiin. Joukkueella on allaan nyt kuuden ottelun voitoton putki, mutta kelkka pyritään kääntämään vielä ennen EM-kisoja.

Illan ottelussa Suomi pelasi varovaisesti ja hieman huolimattomasti. Erityisesti omassa puolustuspäässä huolimattomuusvirheet olivat tarjota Virolle useammankin maalipaikan. Harjoitusottelulle tyypilliseen tapaan energiatasot eivät ihan Olympiastadionin yläkatsomoille asti yltäneet ja pientä varovaisuutta oli havaittavissa. Tärkeää viimeisessä valmistavassa ottelussa tietenkin oli, että siitä selvitään ilman loukkaantumisia. Positiivista olikin, että muutamasta huolestuttavan näköisestä tilanteesta huolimatta, koko Suomen joukkue näyttäisi matkaavan kisoihin ehjänä. Toinen positiivinen asia illassa oli Teemu Pukki. Nilkkavammastaan kuntoutunut Pukki pääsi noin 30 minuutiksi hakemaan tuntumaa peliin ja Norwich tähti vaikutti olevan hyvässä ja terävässä vireessä EM-kisojen alla.

Viron Rauno Sappinen iski illan ainoan maalin pilkulta, ohi väärin aavistaneen Lukas Hradeckyn. Laimean esityksen lisäksi ottelussa korostui Huuhkajien vaikeus päästä maalipaikoille. Kun molemmissa valmistavissa otteluissa saatiin aikaan yhteensä vain kaksi laukausta vastustajan maalia kohden, on selvää, että hyökkäyspeli kaipaa hiomista vielä ennen kisoja.

Lukas Hradecky summasi ottelun lyhyesti, mutta ytimekkäästi: ”Ei me tähän tyytyväisiä olla.” Leverkusen maalivahti pohti kuitenkin, että heikkoa kenraalia seuraa yleensä vahva ensi-ilta ja näillä fiiliksillä onkin hyvä suunnata katseet ensi viikolla siintävään EM-avaukseen.

Viimeisiä muutoksia ja valmistautumista lähdetään hakemaan valmentaja Markku Kanervan johdolla viimeiseltä leiritykseltä. Huuhkajat matkaavat siis historiallisesti ensimmäistä kertaa ikinä jalkapallon arvokisoihin. H-hetkeen on jäljellä 8 päivää ja sitten Suomi kohtaa historiansa ensimmäisessä arvoturnausottelussaan Kööpenhaminassa Tanskan. Myöhemmin EM-lohkovaiheessa tulee vastaan Venäjä sekä Belgia. Missään nimessä helppo työ Huuhkajilla ei edessään ole, mutta joukkue lähtee koitokseen motivoituneina ja metsästämään menestystä tosissaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Huuhkajat