Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

EM-kisat 2021

Suomelle pelottavia uutisia EM-kisoihin – Belgialle kova vahvistus

Kevin de Bruyne
AOP

Jalkapallon EM-kisat alkavat 11.6. ja jännitys vain jatkaa tiivistymistään, kun Suomi valmistautuu ensimmäisiin kisoihinsa.

Suomella on huolestuttavasti ollut vire viime aikoina hukassa. Huuhkajilla ei nimittäin ole yhtään voittoa edellisessä kuudessa pelissään.

Viimeisin 0-1 tappio Virolle toki tapahtui harjoitusottelussa, mutta lisäsi se huolia tämän hetken vireestä. Varsinkin koska alkulohkossa vastassa tulee olemaan huomattavasti kovempaa kalustoa. Viikonloppuna alkavan turnauksen alkulohkossa Suomi kohtaa Tanskan, Venäjän ja Belgian, tässä järjestyksessä.

Jos Viro ottelusta piti poimia positiivisia, niin se oli Teemu Pukin paluu pelikentille loukkaantumisen jäljiltä.

Kuitenkin Suomen kannalta pelottava uutinen on, että myös Valioliigan parhaaksi pelaajaksi äänestetty Kevin de Bruyne on saapunut Belgian harjoitusleirille. Eikä tämä tule tekemään joukkueiden kohtaamisesta ainakaan Huuhkajille helpompaa.

De Bruyne kärsi pahannäköisestä kolauksesta Chelsean Antonio Rüdigerin kanssa, Manchester Cityn hävitessä Mestarienliigan finaalin lukemin 1-0. Belgialainen joutui käymään leikkauksessa korjaamassa naamansa vammoja, mutta lähteiden mukaan, mies on päässyt jo leirille harjoittelemaan.

Tämä tarkoittaa, että Belgian asema lohkon ehdottomana suosikkina on vain vahvistunut. Eikä Suomen kannata laskea liikaa sen varaan, että pelistä maailman ykköseksi rankattua joukkuetta vastaan irtoaisi.

Pientä toivoa kuitenkin pitää yllä statistiikat, jotka kertovat, että Huuhkajat ovat pelanneet tasapelin Belgian kanssa edellisessä kahdessa kohtaamisessaan.

Kuitenkin jos Suomi haluaa selvitä lohkostaan, pitäisi vanha vire löytää nopeasti. Avauspelissä Tanskaa vastaan pitäisi hakea ainakin piste.

Suomi kohtaa Tanskan Kööpenhaminassa 12.6. kello 19:00.

Jatkoon jokaisesta lohkosta menee kaksi parasta joukkuetta. Tämän lisäksi neljä eniten pisteitä kerännyttä joukkuetta lohkojen kolmansilta sijoilta pääsee jatkoon. Turnauksessa on kokonaisuudessaan kuusi alkulohkoa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta EM-kisat 2021