Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Arsenalissa täyremontti – Osa 1: Viisi lähes varmaa lähtijää

Willian
AOP

Kahdeksas sija Valioliigassa ei ole tarpeeksi Arsenalille ja miehistössä saatetaankin nähdä isoja muutoksia kesällä.

Vaikka Arsenal lopetti kauden hyvin viidellä peräkkäisellä voitolla, oli 8. sija Valioliigassa karvas pettymys. Tämä tarkoittaa, että Arsenal ei pelaa ensi kaudella Euroopassa ensimmäistä kertaa 26 vuoteen.

Historiallisella ”top 6” -joukkueelle tämä on laittanut herätyskellot soimaan. Ja ensi kesänä Mikael Artetan annetaankin nähtävästi myllätä joukkuetta toden teolla.

Ensimmäinen ongelma on, että Arsenal on tehnyt paljon kalliita hankintoja viime vuosina ja palkkakulut rajoittavat uudelleenrakentamista. Tammikuussa Arteta kuitenkin jo aloitti joukkueen kulttuurin muuttamista.

Ensimmäisenä espanjalainen yrittää päästä ensin eroon Arsenalin vuosien mittaan tekemistä huonoasenteisista ’huti’ hankinnoista.

Jos Arsenaliin halutaan uutta verta, pitää joukkuetta ja palkkakuluja ensin trimmata reippaalla kädellä.

Tässä listaamme viisi lähes varmaa lähtijää, kuitenkin tämän lisäksi Arsenal saattaa myydä kolme kalliimpaa pelaajaa rahoittaakseen kesän ostoksia.

Lähes varmoja lähtijöitä ovat:

Sead Kolasinac

Bosnia-Hertzegovinalainen oli kovassa kysynnässä vuonna 2017 ja Arsenal ’voitti’ tarjouskilpailun puolustajasta. Mies tuli Schalke 04:stä kovalla hypetyksellä ja 5,2 miljoonan punnan vuosipalkalla.

Arsenalissa mies kuitenkin floppasi eikä puolustajalla ole tulevaisuutta Lontoossa. Miestä yritettiin myydä jo viime kesänä ja tammikuussa Sead Kolasinac saatiin lähetettyä takaisin Schalke 04:n lainalla.

Arsenalin toiveena varmasti oli, että saksalaiset ostaisivat miehen takaisin. Kuitenkin Schalken putoaminen Bundesligasta tarkoittaa, että joukkueella ei ole varmasti varaa rahoittaa siirtoa.

Todennäköisesti Kolasinacin annetaankin lähteä ilmaiseksi kesällä.

Matteo Guendouzi

Ranskalainen keskikenttäpelaaja joutui Mikael Artetan epäsuosioon viimeistään epäammattimaisesta käytöksestä. Matteo Guendouzi haistatteli pelin aikana Neal Maupaylle paremmasta palkastaan, eikä miestä ole sen koomemmin nähty Arsenalpaidassa.

Marseille on tarjonnut jo 22-vuotiaasta pelaajasta 8,6 miljoonaa puntaa. Arsenal ei kuitenkaan aio myydä pelaajaa, ellei tarjous nouse.

Willian

32-vuotias brasilialainen siirtyi paikalliskilpailija Chelseasta Arsenaliin vain vuosi sitten. Ja vaikka siirto oli ilmainen, on Willianin 10 miljoonan punnan vuosipalkka iso menoerä. Tämä on erityisen valtava summa pelaajasta, joka ei ole kuulunut edes Artetan ykkösmiehistöön.

Willianilla olisi vielä sopimusta jäljellä, mutta brasilialainen on puhunut halusta pelata Yhdysvalloissa.

Ottajia Willianille kuulemma riittäisi ja hänen lähtönsä vapauttaisi reippaasti tilaa palkkabudettiin.

David Luiz

34-vuotias David Luiz oli joukkuueessa yhden kauden jatkosopimuksella, mutta jo joitain viikkoja on ollut selvää, että jatkoa ei ole enää luvassa.

Hänen lisäkseen Asenal on ilmoittanut vapauttavansa vähemmän tunnetun 21-vuotiaan Joseph Olowu Olugbengan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset