Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Arsenalissa täyremontti– Osa 2: kolme pelaajaa, joilla kartuttaa kirstuja

Xhaka lähdössä mahdollisesti Romaan
AOP

Varmojen lähtijöiden lisäksi Arsenal saattaa myydä kalliimpia pelaajia rahoittaakseen joukkueen uudelleenrakennusta.

Epäonnistunut kausi, joka päätyi 8. sijaan Valioliigassa tarkoittaa, että Arsenal ei pelaa Euroopassa ensimmäistä kertaa 26 vuoteen.

Edessä onkin joukkueen täysremontti ja artikkelin ensimmäisessä osassa käsittelimme lähes varmat lähtijät.

Tämä on kaikki osa Mikael Artetan halua muuttaa joukkueen kulttuuria ja päästä eroon erityisesti huonoasenteisista pelaajista. Arsenalin vuosia kestänyt huono värväyspolitiikka ja ongelmien sivuuttaminen tarkoittaa, että pikku muutoksilla ei asioita enää korjata.

Kuitenkin moni aikaisemmin listatuista pelaajista tulee lähinnä vapauttamaan palkkabudjettia sen sijaan, että heistä saataisiin isoja siirtosummia.

Arsenal onkin nähtävästi valmis myös myymään joitain isompia pelaajia, jotta uudelleenrakentamiseen löytyisi riittävät varat.

Uusi Arsenal tullaankin todennäköisesti rakentamaan joukkueen lupaavien nuorten kuten Bukayo Sakan ja Emilie Smith Rowen ympärille.

Kuitenkin ottaen huomioon, että Arsenal ei onnistunut ostamaan edes Emiliano Buendiaa, joka siirtyi mielummin Aston Villaan, voi edessä olla pitkä ja tuskainen kesä lontoolaisille.

Mahdollisia isompia lähtijöitä voivat olla:

Granit Xhaka

Keskikenttäpelaaja Granit Xhaka on ollut usein parrasvaloissa huonon käyttäytymisensä johdosta. Pelaaja on muun muassa tarttunut vastustajien kurkkuun ja haistatellut omille faneilleen kantaessaan kapteenin nauhaa.

Jose Mourinhon AS Roma olisi kuitenkin kiinnostunut ostamaan sveitsiläisen 28-vuotiaan keskikenttämiehen. Ja jos italialaiset tekevät kelvollisen tarjouksen, saattaisi Arsenalia kiinnostaa myyminen.

Eddie Nketiah

Arsenal on jo tarjonnut 22-vuotiasta hyökkääjälupausta Leedsille 20 miljoonalla punnalla.

Eddie Nketiah on näyttänyt usein lupaavia otteita, mutta ei ole päässyt läpi ykkösmiehistöön.

Leeds taas kaipaisi keskushyökkääjän paikalle vahvistuksia, jotta joukkue ei lepäisi tyystin lahjakkaan ja Liverpoolin ihannoiman Patrick Bamfordin varassa.

Hintalappu saattaa vielä muuttua, mutta pelaajan tarjoaminen Valioliiga kilpailijoille tarkoittaa, että Nketiah on todennäköinen lähtijä.

Alexandre Lacazette

Ranskalainen hyökkääjä on kuulunut Artetan ykkösmiehistöön ja on yhä villikortti. Hän saattaa yhtä hyvin jäädä kuin lähteäkin.

32-vuotias Alexandre Lacazette oli viime kaudella joukkueen paras maalien tekijä. Kuitenkin miehen 10 miljoonan vuositulot ja korkea markkina-arvo voivat tarkoittaa, että hyökkääjällä saatetaan rahastaa.

Lacazette on kuitenkin huippuluokan hyökkääjä ja Arsenal on varmasti valmis myymään miehen vain jos siirrolla saadaan rahoitettua useampi uusi hankinta.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset