Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut sarjat

Englantilaisfanit buuasivat omilleen – ”Olemme hämmentyneitä sekä pettyneitä”

Englanti vs Romania
AOP

Englanti pelasi sunnuntaina harjoitusottelun Romaniaa vastaan, mutta otsikoihin ei päätynyt ottelun voittanut Englannin maajoukkue vaan paikanpäällä olleet kannattajat. Osa englantilaisfaneista nimittäin buuasi, kun englantilaispelaajat polvistuivat rasismin-vastaisesti ennen ottelun alkua.

Myös aiemmin tällä viikolla englantilaispelaajat saivat buuauksia osakseen, kun osa faneista osoitti tyytymättömyytään myös keskiviikkona, kun Englanti kohtasi harjoitusottelussa Itävallan. Buuaukset peittyivät nopeasti tukeaan osoittavien fanien aplodien alle, mutta tapaus puhutti Englannin tiimissä.

Englannin keskikenttäpelaaja Kalvin Phillips kertoi joukkueen olevan ”hämillään sekä pettyneitä” tapahtuneesta. Englannin manageri Gareth Southgate kiitti kuitenkin tukensa osoittaneita faneja ja oli iloinen huomatessaan, että buuaukset peittyivät nopeasti aplodien alle.

Ennen ottelua Englanti pyysi fanejaan kunnioittamaan pelaajien päätöstä polvistua ottelun aluksi.

Gareth Southgate kertoi tällä viikolla, että hänen pelaajansa ovat ”entistä motivoituneimpia polvistumaan ennen otteluita” ja osoittamaan näin tukensa rasisimin-vastaiselle työlle. Southgate myös painotti, ette eleellä pelaajat haluavat osoittaa tukensa yhdenvertaisuuden ja tasa-arvoisuuden puolesta – kyseessä ei ole poliittinen kannanotto.

Kaikki joukkueet Valioliigassa ovat polvistuneet symbolisesti ennen otteluita viime vuoden heinäkuusta lähtien. Ele sai alkunsa George Floydin maailmaa suuresti puhuttaneen kuoleman sekä Black Lives Matter -liikkeen jälkeen.

”Uskon, että suurin osa ihmisistä ymmärtää tilanteen, mutta kaikki eivät tunnu ymmärtävän ilmauksen tarkoitusta. Hyväksymme sen tosiasian, etteivät kaikki tue mielipidettämme ja toimintatapaamme.” Garett Southgate ilmoitti myös, että joukkue aikoo polvistua ennen jokaista ottelua myös EM-lopputurnauksessa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut sarjat