Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Wolverhampton Wanderersin uusi valmentaja nimetty – Portugalilaisilla jatketaan

Bruno Lage on Wolvesin uusi valmentaja
AOP

Valioliigan ensimmäinen uusi valmentaja ensi kaudelle on nyt selvillä, portugalilainen Bruno Lage tulee olemaan ensi kaudella Wolverhampton Wanderersin peräsimessä.

Kauden päätteeksi uraa uurtavaa työtä Wolverhampton Wanderersissa tehnyt Nuno Espirito Santos päätti hänen aikakautensa olleen riittävän pitkä. Mies lähti tuotuaan Wolvesit Mestaruussarjasta Valioliigaan ja turvattu kaksi 7. sijaa ja viimeisimpänä 13. sijan Englannin korkeimmalla sarjatasolla.

Espirito Santosin saappaisiin astuu toinen portugalilainen Bruno Lage. Jälkimmäinen on toiminut muun muassa Carlos Carvalhin apulaisvalmentajana Sheffield Wednesdayssa. Viimeisin pesit oli Benficassa, missä hän voitti Primeira Ligan ensimmäisellä kaudellaan 2019, mutta kuitenkin lopetti seuraavan vuoden kesäkuussa epätasaisen kauden jälkeen.

”Olen onnellinen, innoissani ja täynnä kunnianhimoa tehdäkseni mahtavia asioita seuralle” Lage kommentoi nimitystään.

Nimitys on jatkoa Wolvesin yhteistyölle superagentti Jorge Mendesin kanssa. Miehen firma toimii nimittäin myös Espirito Santosin kuten myös monen Wolves pelaajan agenttina.

Yhteistyö onkin mennyt nähtävästi hyvin, sillä Mendesille annettiin nähtävästi paljon luottoa uuden valmentajan valinnassa. Ottaen huomioon Wolvesin portugalia äidinkielenään puhuvien pelaajien määrän, voi portugalilaisen valmentajan nimeäminen olla myös fiksu veto joukkueen kommunikoinnin kannalta.

Valmentajien välinen kunnioitus niin ikään on selkeää, sillä Lage myös ehti myös ylistää edeltäjäänsä:

”Haluan ymmärtää ja jatkaa Nunon [Espirito Santosin] neljän vuoden hyvää työtä ja parantaa sitä entisestään”

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset