Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Lähteet: Portugalin maajoukkuepelaaja matkalla Arsenaliin – Mutta vain jos Xhaka lähtee?

Ruben Neves
AOP

Arsenalin kausi oli joukkueen omilla standardeilla floppi, joukkue jäi Valioliigassa sijalle 8. eikä karsiutunut Eurooppaan ensimmäistä kertaa 26. vuoteen.

Arsenalin valmentajalle Mikael Artetalle onkin nähtävästi annettu vapaat kädet uudelleenrakentaa joukkuetta omansa näköiseksi kaikessa rauhassa.

Espanjalainen on jo aloittanut joukkueen puhdistuksen, missä huonon asenteen omaaville pelaajille on näytetty ovea. Tämän johdosta Arsenalista on lähes varmasti lähdössä viisi pelaajaa ja tämän lisäksi muitakin lähtijöitä tullaan todennäköisesti näkemään kesän mittaan. Joukkue onkin täysremontin alkumetreillä.

Seuraavana lähtijänä todennäköisesti tullaan näkemään Granit Xhaka. Vaikka sveitsiläinen on ollut oleellinen osa Artetan ykkösmiehistöä, on keskikenttäpelaaja myös aiheuttanut useita ongelmia niin kentällä kun sen ulkopuolella.

Granit Xhakan lähtö tulisi myös vapauttamaan rahaa 24-vuotiaan Ruben Nevesin ostamiseen. Portugalin maajoukkueessa 35 peliä pelannut keskikenttäpelaaja on Arsenalin hankintalistan kärkipäässä ja hänen hinnaksi on arvioitu noin 35 miljoonaa puntaa.

28-vuotiaan Xhakan hintalapuksi taas on arvioitu noin 17 miljoonaa ja ostajaksi arveltu Jose Mourinhon AS Romaa.

Neves on yksi Wolverhampton Wanderesin parhaista pelaajista, mutta joukkue myös kaipaa rahaa uusiin hankintoihin. Nevesin myynti voisikin vapauttaa Wolvesiin juuri nimetyn uuden valmentajan käsiä, joukkueen rakentamiseen.

Yksi mahdollinen ratkaisu siirron toteutumiseksi olisi, että Arsenal lähettäisi vaihdossa toiseen suuntaan rahaa ja Ainsley Maitland-Nilesin. Mies näytti vakuuttavia otteita viime kaudella lainalla West Brom Albionissa, ja pelaaja plus rahaa siirto voisikin houkuttaa Wolvesia.

Arsenal ainakin varmasti olisi tyytyväinen jos Maitland-Niles auttaisi sulavoittamaan kauppaa millä lontoolaisten ykköstavoite Ruben Neves siirtyisi Emirates Stadiumille.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Siirtouutiset