Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Veikkausliiga

Sarjanousija AC Oulun pistesaldo näyttää edelleen pyöreää nollaa – FC Honka ryöväsi toiveet pisteistä

AC Oulu vs FC Honka
AOP

Veikkausliigan häntäpään joukkueet AC Oulu ja FC Honka lähtivät nälkäisinä metsästämään pisteitä Veikkausliiga-kierroksen päättävässä ottelussa perjantai-iltana. Honka matkasi oululaisten vieraaksi ja toi vieraskentältä kotiintulijaisiksi kolme pistettä.

Kummallakaan joukkueella ei kauden avaus ole sujunut toivotulla tavalla – Hongalla pisteitä oli kuuden ottelun jälkeen kasassa kolme, kun Oulun pistesaldo näytti vielä viiden ensimmäisen ottelun jälkeen pyöreää nollaa. Helpotusta oululaisten pisteahdinkoon ei vielä tämänkään illan ottelussa ollut tarjolla, sillä Honka ryöväsi pisteen mukaansa. Ottelun lopulta vakuuttavasti 0-2 lukemin voittanut Honka nappasi siis suuret ja tärkeät pisteet illan ottelusta ja nousee sarjataulukossa kuuteen pisteeseen.

Ottelun maaleista vastasivat kauden avausosumansa iskenyt Dani Hatakka sekä Jean Marie Dongou. Hatakan maali syntyi kauniista läpisyötöstä sekä varmasta viimeistelystä noin tunnin pelin kohdalla. Vartti ennen ottelun loppua Dongou tuplasi vielä vieraiden johdon. Kamerunilainen pelasi pienellä liikkeellä jalkansa vapaaksi kuudentoista sisällä ja laukoi pallon hienosti maalin takakulmaan. Maali on Dongoulle kauden toinen.

Oululaiset joutuivat siis jälleen kerran poistumaan kentältä päät painuksissa. Vaikka joukkueen peliotteet ovatkin kauden edetessä parantuneet, ei käteen vielä ole jäänyt mitään konkreettista. Oulun hyökkääjä Aapo Heikkilä totesikin ottelun jälkeen haastattelupisteellä, että ”kyllä meillä pallo liikkui paljon iloisemmin, mitä aiemmissa matseissa, mutta ei se paljoa lämmitä tässä tilanteessa, kun ei pisteitä tule”. Paine ei Heikkilän mukaan vielä kuitenkaan näy pelaajissa – suunta on hyökkääjän mukaan oikea ja tärkeitä pisteitä lähdetään hakemaan hyvällä fiiliksellä seuraavasta ottelusta.

AC Oulu jatkaakin pisteiden metsästystä jo tulevana tiistaina, kun joukkue matkaa toisen sarjanousijan KTP:n vieraaksi Kotkaan. Ottelu polkaistaan käyntiin Arto Tolsa Areenalla puoli seitsemältä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Veikkausliiga