Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Veikkausliiga

Katso: Oliko tässä Veikkausliigakauden tähän mennessä komein maali?

KuPS vs Inter
AOP

Turun Inter ja Kuopion Palloseura kohtasivat toisensa toistamiseen tämän kauden Veikkausliigassa. Joukkueet pelasivat kauden avausottelunsa toisiaan vastaan. Tuolloin Inter oli Turun illassa maalin verran parempi ja nappasi kolme pistettä 1-0 lopputuloksen myötä. Tällä kertaa roolit kääntyivät toisin päin ja KuPS puolestaan maalin verran parempana vei kolme pistettä.

Vahvan alkukauden pelannut Inter hallitsi ensimmäisellä puoliajalla palloa enemmän, mutta KuPs loi vaarallisemmat maalipaikat.

KuPS kävi noin puolen tunnin pelin kohdalla jo todella lähellä maalintekoa. Ainoastaan Henrik Moisanderin jopa akrobaattinen jalkatorjunta piti Inter maalin puhtaana. KuPS otti puoliajan jälkimmäisellä puoliskolla peliä enemmän haltuunsa ja painosti Inter maalia. Ei aikaakaan, kun prässi puri ja KuPS vei ottelun 1-0 johtoon.

KuPS:n maalista vastasi Axel Vidjeskog, joka tulitti Veikkausliigauransa ensimmäisen osuman. Ja minkä osuman nuorukainen iskeekään!

Kuudentoista kulmilta suhteellisen vaarattoman oloisesta tilanteesta Vidjeskog tällää hurjan laukauksen aivan Inter maalin takakulman kattoon. Moisander on upean laukauksen edessä täysin voimaton. Maali oli ehdottomasti yksi Veikkausliigakauden tähän mennessä upeimmista.

Mikäli video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Toisella puoliajalla nähtiin tasaista vääntöä. Inter piti palloa, mutta tarpeeksi hyville maalipaikoille eivät turkulaiset päässeet. KuPS kävi toisen puoliajan lopulla vielä muutamaankin otteeseen todella lähellä maalintekoa, mutta enempää täysosumia ei Kuopion illassa nähty.

Vidjeskogin maalilla keltapaidat varmistavat itselleen tärkeät kolme pistettä sekä sarjataulukon kolmannen paikan. Inter pitää paikkansa sarjakakkosena, mutta voittamalla oman ottelunsa IFK Mariehamnia vastaan,  sarjataulukon kärki HJK onnistuu repimään turkulaisiin hieman rakoa. Illan kolmannessa ottelussa SJK vei pisteet nimiinsä Seinäjoella Ilvestä vastaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Veikkausliiga