Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Copa Americasta muodostumassa pandemian dominoima floppi

Neymar kamppailemassa Venezuela pelissä
AOP

Etelä-Amerikassa kuullaan jatkuvasti yhä huonompia uutisia liittyen juuri alkaneeseen Copa Americaan, mutta turnausta jatketaan kaikesta huolimatta.

Kuten EM-kisatkin, niin Copa Americakin siirrettiin ensin vuodella eteenpäin pandemian johdosta. Isäntämaina piti olla Colombia ja Argentiina.

Vain viikkoja ennen kisoja ensin Colombialta riisuttiin kisaisännyys maassa leviävien protestien johdosta. Tämän jälkeen isännyyden menetti Argentiina, kun koronavirus luvut lähtivät maassa kovaan nousuun.

Uudeksi kisaisännäksi nimettiin nopeasti Brasilia, joka on yksi pahiten koronaviruksen kurittelemista maista. Virukseen kuolleita maassa on lähes puoli miljoonaa.

Jopa Brasilian oma maajoukkue kritisoi päätöstä pitää kisat kotimaassaan, mutta eivät kuitenkaan lähteneet boikotoimaan. Koronavirusta usein vähätellyt Brasilian presidentti Jair Bolsonaro vastasi Etelä-Amerikan jalkapalloliiton kritiikkiin sivuuttavasti:

”Päätökseni ei ole avoin keskustelulle ja turnaus ei aiheuta minkäänlaisia terveysriskejä”

Nyt kisat ovat alkaneet ja Brasilia on voittanut ensimmäisen pelinsä lukemin 3-0 Venezuelaa vastaan. Neymar pelasi näyttävästi tehden maalin ja syötön, kuitenkaan täydet pisteet eivät varmasti maistu yhtä makeilta kun ne olisivat voineet.

Voittoa nimittäin varjosti se, että kahdeksan Venezuelan kisajoukkueesta passitettiin kotiin ennen peliä, kun leiristä löytyi tartuntaketju. Tuuraajiksi ja tuurajien vara-pelaajiksi Venezuela toi 15 uutta pelaajaa, ja Venezuela pelasikin ottelun äkkiä kyhätyllä joukkueella, mikä näkyi myös kentällä.

Nähtäväksi jääkin kuinka vähän terveysriskejä pandemian riivaamassa Brasiliassa järjestetty turnaus tulee todella aiheuttamaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut