Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

EM-kisat 2021

Pelottavaa dramatiikkaa Suomen EM-avauksessa – Tanskan tähti Christian Eriksenin sydän pysähtyi

AOP

Suomen ja Tanskan välinen EM-turnausottelu sai järkyttävän käänteen 43. minuutilla, kun Tanskan supertähti Christian Eriksen tuupertui kentän pintaan vastaanotettuaan sivurajaheiton. Tilanteessa ei ollut lainkaan pelaajakontaktia.

Eriksen kaatui tilanteessa maahan vatsalleen ja hänen sydämensä pysähtyi. Erikseniä elvytettiin ensin painelu-puhalluselvytyksellä ja sen jälkeen annettiin myös sähköä defibrillaattorilla. Paikalla oli niin ensihoitohenkilöstöä kuin sekä Tanskan että Suomenkin joukkueiden lääkärit.

Eriksenille saatiin palautettua pulssi ja häntä lähdettiin kuljettamaan pitkän hoitamisen jälkeen kentältä paareilla happimaski kasvoilla. Julkisuuteen levisi myös nopeasti kuvia, joissa hyökkääjä näkyy tajuissaan ja pitelemässä otsaansa.

Peli oli tilanteessa 0-0, kun se keskeytyi. Joukkueet ja toimitsijat poistuivat pukukoppeihin, ja UEFA tiedotti, että peli on ainakin toistaiseksi keskeytetty.

Edit klo 20.22: Päivitetty tilanne Eriksenin kunnosta.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta EM-kisat 2021