Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Veikkausliiga

HIFK taisteli pisteille FC Honkaa vastaan

HIFK vs FC Honka
AOP

HIFK ja FC Honka taistelivat sarjapisteistä Helsingissä tiistai-iltana Bolt Areenalla.

Helsingin IFK otti ottelun alussa pallonhallinnan haltuunsa ja Hongan pelimuodostelma valusi hetkittäin todella alas. IFK:n hallinta tuotti nopeasti tulosta ja isännät siirtyivätkin 19. minuutilla 1-0 johtoon. Aatu Kujanpää laittoi puolesta kentästä ovelan läpisyötön Jusif Alille, joka pääsi tilanteessa läpiajoon. Honka maalivahti Tim Murrayn kanssa vastakkain päässyt nuorukainen ei erehtynyt, vaan laittoi pallon varmasti maaliin. Ali pisti pallon maaliin jo toisessa peräkkäisessä ottelussa sillä IFK-hyökkääjä onnistui maalinteossa myös KTP:tä vastaan.

Tauolle siirryttiin siis kotijoukkueen johdossa. Mitään yksittäisiä suuria ongelmia ei Hongan pelissä ollut, vaan vähän joka osa-alueella oli pientä hiomisen varaa toiselle jaksolle.

Toisella puoliajalla Honka lähtikin aktiivisemmin hallitsemaan palloa ja painostamaan IFK-puolustusta. Helsinkiläiset puolustivat kuitenkin tiiviisti, eikä Honka oikein päässyt murtautumaan IFK-puolustuksen läpi.

Puoliajan edetessä Honka sai painetta yhä paremmin IFK päätyyn ja pallon jo kerran maaliinkin – tilanne oli kuitenkin paitsio, joten Hongan tasoituksen metsästys jatkui.

Painostuksesta huolimatta IFK:lla oli ehkä puoliajan paras maalipaikka, kun läpisyötöstä Keaton Isaksson oli päästä viemään isännät jo 2-0 johtoon. Murrayn loistotorjunta jalalla piti Hongan vielä mukana pelissä.

Paikkoja Honka onnistui toisella puoliajalla luomaan useammankin, mutta viimeistely ontui. Kahdeksasta pelistä joukkue on kärsinyt nyt kuusi tappiota, eli joukkueen vaikea kausi saa siis jatkoa. Se on nyt sarjassa kuudella pisteellä yhdeksäntenä. Seuraavaksi keltamustat matkaavat KuPS:n vieraaksi Kuopioon tulevana lauantaina.

IFK sen sijaan nousi voiton myötä sarjassa nyt kolmanneksi ohi FC Lahden. Seuraavaksi helsinkiläiset matkaavatkin juuri lahtelaisten vieraaksi reilu viikon päästä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Veikkausliiga