Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Veikkausliiga

AC Oululta loistava comeback Veikkausliigassa – Kolme maalia ja kolme pistettä tuliaisiksi Kotkasta

KTP vs AC Oulu
AOP

AC Oulu toi kotiintulijaisiksi Kotkasta kovasti metsästetyt kauden avauspisteet. Tappiolla ottelussa ollut Oulu taisteli lopulta vakuuttavaan 1-3 voittoon toista sarjanousijaa KTP:ta vastaan.

KTP lähti otteluun omalle pelityylilleen uskollisena eli puolustusvoittoisesti. Oulu hallitsi palloa vahvasti ja KTP puolusti tiiviisti.

Ensimmäisellä jaksolla ei vielä maalipaikoilla varsinaisesti herkuteltu ja laukaukset olivat vielä harvassa. Puoliajan paras paikka oli KTP:llä, kun hyvin pelatusta vapaapotkusta David Ramadingaye pääsi laukomaan kohti Oulun maalia. Laukaus ei kuitenkaan ollut tarpeeksi laadukas ja Oulun maalivahti Juhani Pennanen sai sen helposti poimittua syliinsä. Oulu hallitsi palloa ja peliä ensimmäisellä puoliajalla, muttei päässyt kunnolla maalipaikoille. Ratkaisua lähdettiin siis hakemaan toiselta puoliajalta.

Tiiviisti puolustanut KTP pyrki toisella puoliskolla pitämään palloa hieman rohkeammin ja rakentamaan hyökkäyksiä sitä kautta. Kotkalaiset pystyivätkin luomaan painetta Oulun maalille ja heti toisen puoliajan alkuun oli luvassa Oululle kylmä suihku.

Thomas Agyiri riistää pallon loistavasti kentän keskialueella ja syöttää sen Anton Eerolalle, joka näppärällä pienellä liikkeellä pelaa itselleen tilaa ja laukoo pallon varmasti ohi Pennasen. Maali on nuorukaisen kauden toinen.

Oulu ei tappioasemassa lannistunut vaan vastasi nopeasti. Kulmapotkusta pallo kimpoilee KTP maalin edessä ja lopulta maaliin. Maalin tekijäksi merkittiin Oulun Ruxi.

Vain pari minuuttia myöhemmin Niklas Jokelainen vie vieraat jo johtoon. Aapo Heikkilän loisto tarjoilu laidalta putoaa maukkaasti suoraan Jokelaisen jalkaan, joka laittaa pallon varmasti maaliin.

Yhtäkkiä takaa-ajoasemaan joutunut KTP oli silminnähden turhautunut tilanteeseen ja ottelun lopussa tunteet hieman kuumenivat.

Maalinteon makuun päässyt Oulu tehtaili vielä kolmannenkin maalin iltaan kun Nikolas Saira viimeisteli 69. minuutilla loppulukemiksi 1-3. Loistopelin pelannut Jokelainen syötti tarkan läpisyötön, johon KTP puolustus ei päässyt väliin. Saira siirtää pienellä liikkeellä pallon ohi Anton Lepolan ja laittaa sen varmasti maalin kattoon.

Voiton myötä oululaisten pistesaldo on vihdoin avattu. Joukkue pitää edelleen sarjan jumbopaikkaa, mutta tärkeät avauspisteet se sai napattua. Seuraavaksi Oulu kohtaa KuPS:n kun se saa kuopiolaiset vieraakseen torstaina 24.6.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Veikkausliiga